19 / 03 / 2024

Gölcük Sanayi Sitesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Gölcük Sanayi Sitesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Gölcük Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan ve kentsel dönüşüm projesi içinde bulunan Yeni Sanayi Sitesi inşaatı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.



 

Gölcük Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında bulunan Yeni Sanayi Sitesi inşaatı çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde 105 dönümlük bir alan üzerinde yapımı devam eden, toplam 416 dükkanlı Sanayi Sitesi’nin inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde, 14 Kasım 2016 tarihinde yapılan ihalenin ardından, ihaleyi kazanan firmaya, 2 Ocak 2017'de yer teslimi yapılmıştı. Sanayi İnşaatının 18 ayda bitirilmesi planlanıyor. Bu bölgeye muhtelif büyüklüklerde, 416 adet dükkan inşa edilecek. Ayrıca, cami, yeşil alan ve otopark gibi alanlarda proje içinde bulunacak.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Sanayi Sitemizin” inşaatı büyük bir hızla sürüyor. 105 bin metrekarelik alanda 416 işyerinden oluşan modern bir sanayi sitesi oluşturuyoruz. Halihazırdaki sanayide olumsuz şartlarda hizmet veren sanayi esnafımız, ferah, modern, alt ve üst yapısıyla dizayn edilmiş bir ortamda hizmet üretecekler. Aynı zamanda şehrimizin muhtelif yerlerinde faaliyet gösteren sanayi esnafımız da buraya taşınacaklar. Böylelikle artık şehrin merkezinde kalmış bulunan sanayi sitemizi yenilemiş ve vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız. Gölcük Belediyesi olarak bu önemli projede sorumluluğu üstlendik. Bizler esnaf arkadaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek, onların beklentilerine cevap verebilmek adına taşın altına elimizi koyduk. Bunu yaparken de bir takdir veya teşekkür beklemedik. Esnafımızın ve vatandaşımızın mutluluğu bu işi amaç edindik ve bu iş de başarıyla yürütülüyor. Mücadelemizi her daim sürdürdük ve sonuna kadar da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
 


Geri Dön