20 / 04 / 2024

Aksis İstanbul nerede?

Aksis İstanbul nerede?

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi kapılarını bugün açtı. Peki 40 bin metrekare kiralanabilir alanın yer aldığı Aksis İstanbul nerede?




135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Aksis İstanbul nerede?


Aksis İstanbul AVM'nin birinci fazı 40 bin metrekare kiralanabilir alandan oluşuyor. Planlanan ikinci fazın da açılması ile birlikte kiralanabilir alan 60 bin metrekareye ve mağaza sayısı 170’e ulaşacak. 


Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla hayata geçen Axis İstanbul'da 93 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen 195 adet ofis bulunuyor.


Aksis İstanbul nerede?

Aksis İstanbul Bayrampaşa metro istasyonu, Demirkapı metro istasyonu ve metrobüse yakın konumda yer alıyor. 


Aksis İstanbul adres:  Topçular Mah. Osman Gazi Cad.  Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı Eyüp 


Aksis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Axis İstanbul AVM mağaza listesi: De facto, Greyder, İpekyol, Tuğba, Palette,  Kemal Tanca, LCW, Samsung, Kahve Dünyası, TeknoSA, Cinemaximum, Mavi Jeans, Flormar, Özsüt, Hotiç, FLO, Aker, Dockers, Divarese gibi mağazaların yer aldığı Axis İstanbul 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edildi.


122 gayrimenkul projesine imza atan Sur Yapı, hedef büyüttüğü perakendede 2013 yılında Axis Kağıthane AVM’yi, 2014 yılında Ümraniye’de Metrogarden AVM’yi hizmete açmıştı. 


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön