19 / 04 / 2024

Aksu tapu sorunu ne zaman çözülecek?

Aksu tapu sorunu ne zaman çözülecek?

Belediye Başkanı Halil Şahin, mahalle sakinlerinin tapu ile ilgili sorularına da açıklık getirdi. Şahin, "Biz imar planına ağırlık veriyoruz. Köyden mahalleye dönen 11 mahallede köy yerleşim planları hazırlandı. " dedi.



AKSU'DA belediyenin hizmetlerini anlatan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Belediye Başkanı Halil Şahin, mahalle sakinlerinin tapu ile ilgili sorularına da açıklık getirdi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin mahalle toplantılarına Karaçalı Mahallesi ile devam etti. Halk toplantısında Başkan Şahin'e AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin. başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş eşlik etti. 


'KENDİMİZİ BAŞARILI BULUYORUZ'

Konuşmasına bir yıllık hizmetleri anlatarak başlayan Başkan Şahin, kısa sürede çok hizmet üretmeye çalışıldığını aktararak, "Biz imar planına ağırlık veriyoruz. Köyden mahalleye dönen 11 mahallede köy yerleşim planları hazırlandı. Aksu merkezde planlamaların bir kısmı bitirildi, semt polikliniğimiz hizmete başladı. Macun deresi ıslah ediliyor, bir yandan da parklar, plajlar, pazarlar ve köprüler yapıyoruz. 1 yılda kendimizi başarılı buluyoruz" dedi.



Hürses


Geri Dön