20 / 04 / 2024

Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda geri sayım başladı!

Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda geri sayım başladı!

Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, ilçede önemli adımlar attı. Aktaş 3. Etap Toplu Konutları'nda geri sayım başladı.



Altındağlı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Başkan Tiryaki, ilçede önemli adımlar attı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Aktaş Mahallesi’nde hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle kentsel dönüşüme verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.


Bu yıl kapılarını açacak


1.ve 2 etabın ardından Aktaş Mahallesi 3. Etap Toplu Konutları’nda geri sayıma başlandı. Yaklaşık 20 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan modern yapılar, 6 blok ve 342 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daireler halinde inşa edilen Aktaş 3. Etap Toplu Konutları için 100’e yakın gecekondu yıkıldı. Çevre düzenlemesiyle de dikkat çeken yapılar, Altındağ’ın gelişen yüzüne bir örnek. Yapımında son yaklaşılan Aktaş Mahallesi 3. Etap Toplu Konutları, bu yıl içinde sahiplerine teslim edilecek.


Tiryaki “Altındağ giderek değer kazanıyor”


Bugüne kadar gerçekleştirdiği tam 10 kentsel dönüşüm projesiyle Altındağ’a değer kazandıran Başkan Tiryaki, ilçede mülkiyet sorununu giderdiklerinin altını çizdi. Tiryaki, kentsel dönüşümle birlikte Altındağ’ın her geçen gün daha fazla değer kazandığını söyleyerek bu konutların şehircilik örneği modern yapılar olduğunu belirtti. İlçeye kazandırdığı yatırımlarla dikkat çeken Başkan Tiryaki, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte de kararlı. Tiryaki, Altındağ’da zihinlerin aydınlanmaya başladığını kaydederek yıkımların artık vatandaşlar tarafından istendiğini sözlerine ekledi.


Geri Dön