24 / 04 / 2024

Dubai International Gayrimenkul Fuarı'nda geri sayım başladı!

 Dubai International Gayrimenkul Fuarı'nda geri sayım başladı!

Bu yıl Dokuzuncusu düzenlenecek olan Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı’nda geri sayım başladı



Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) ve Dubai Dış Ticaret Bakanlığı’nın himayelerinde gerçekleşecek fuar her yıl 100 ülkeden 300’ün üzerinde katılımcı ve 20 bin civarında profesyonel ziyaretçiyi ağırlıyor.   


International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı (IPS), Avrupa, Asya, Uzakdoğu ve Ortadoğu gibi çeşitli dünya bölgelerinden gayrimenkul ve emlak sektör temsilcileri ile bu sektöre hizmet sunan emlak pazarlama firmaları, proje geliştiricileri ile özel ve kurumsal yatırımcıları bir araya getiriyor. 


Dubai’de, Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen Uluslararası Emlak Fuarı (IPS)’nin ilki 2005 yılında gerçekleştirildi. IPS zaman içerisinde ziyaretçiler, yatırımcılar ve katılımcılar açısından başarılı bir yükseliş grafiği çizince, daha iyi yatırım ağı ve daha büyük müşteri grubu oluşturmak amacıyla 2011 yılında Yıllık Yatırım Toplantısı (AIM) ile birleşerek güçlü bir yatırım stratejisi ve gelişimi gösterdi. 


International Property Show Fuarı Türkiye Satış Sorumlusu Yusuf Hızarcıoğlu yaptığı açıklamada, Mütekabiliyet Yasası'nın çıkması ile birlikte ülkemizden birçok inşaat firması yabancı müşteri bulmak için yurtdışında düzenlenen gayrimenkul fuarlarında yer almaya başladığını, bu etkinliklerden birisi olan Dubai IPS’nin ülkemizden birçok mevcut projelerin satış ve tanıtımı konusunda önem arz ettiğini söyledi.


Dubai IPS için birçok firmanın şimdiden rezervasyon yaptırdığı söyleyen Yusuf Hızarcıoğlu, fuarla birleştirilen Yıllık Yatırım Kongresinin de (AIM) ikili toplantılar, devletlerarası görüşmeler, ülke sunumları ve yerel yetkililerle görüşme imkanı sunmasının, fuarı daha cazip hale getirdiğini vurguladı. 


Hızarcıoğlu şunları söyledi: *Geçtiğimiz yıl yapılan Yıllık Yatırım Toplantısı ana konuşmacılarından biri Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayandı. Türkiye’den katılan firma ve Türk bürokratları yeni yatırımlarla ilgili önemli anlaşmalara imza attılar. Bu etkinlikte birçok ülke Cumhurbaşkanı ve Bakan düzeyinde temsil edilmekte. Ayrıca, konuşmacılar arasında Dünya emlak piyasalarına yön veren kişi ve kurumların yetkilileri yer alıyor.  Kongre süresince kayıtlı ziyaretçiler arasında ikili görüşmeler organize ediliyor. Özellikle Arap baharı sonrası yeniden yapılanma içine giren ülkelerde yapılacak yatırımların görüşmeleri her yıl olduğu gibi bu yılda AIM’de gerçekleştirilecek. Fuar ve Yatırım kongresi hakkında detaylı bilgi için www.konuttrendy.com web sitesinden ulaşma imkânı bulabilirsiniz*


Neden Katılmalısınız?


Taşınmaz varlılıkların (Projelerin) yatırımcı ve ziyaretçilere satışı

Dünyanın başarılı Egemen Varlık Fonları ile Network oluşturun

Avrupa, Afrika, Asya ve Ortadoğu’nun en büyük likitide yatırımcısı ile bağlantılar kurun. 

En son ve gelecekteki projelerinizi birçok ayrı ülke ziyaretçilerine tek bir çatı altından tanıtım fırsatı  

Büyük medya teşhiri deneyimini yaşayın.

Satış ve diğer pazarlama şirketleri tanışma fırsatı.

Marka Kimliğinizin gelişimi



Ziyaretçi Profili

Konut Yatırım Ajansları

Ticari Emlak Yatırımcıları

Endüstriyel Gayrimenkul Firmaları

Perakende Emlak Organizasyonları

Çok Amaçlı Gayrimenkul Yatırımları

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO)

Yatırım Ajansları vb..

Yatırımcılar

Yatırım Acenteleri 

Emlak Ajansları ve komisyoncuları

Finansal Kurumlar

Fon Yönetimleri

Sigorta Şirketleri

Konut Geliştiriciler 



Geri Dön