19 / 04 / 2024

Akzirve Topkapı iletişim!

Akzirve Topkapı iletişim!

Firma: Akzirve Gayrimenkul

Proje: Akzirve Topkapı

Akzirve Topkapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Akzirve Topkapı, Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çekiyor.



Akzirve Topkapı projesinde ön talepler toplanıyor...  Akzirve Gayrimenkul  Yatırım imzasıyla hayata geçirilen proje Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. 

E5 hattında, ana artere direkt bağlantısı bulunan  Akzirve Topkapı  projesi özgün tasarımıyla İstanbul için yeni bir ikonik yapı olarak ön plana çıkıyor. 

Akzirve Topkapı projesi metro ve tramvaya 100 metre, metrobüse ise 150 metre uzaklıkta bulunuyor. 52 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan Akzirve Topkapı'nın tasarım ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapıldı. 

İnşaat alanı 492 bin metrekare, 265 bin metrekaresi toprak üstü alan olan projede 71 adet ticari alan ve 96 adet ofis ile birlikte, toplam 2 bin 182 adet bağımsız bölüm mevcut.

Akzirve Topkapı'da 1+1 ile 5+1 arasında daire tipleri dizayn ediliyor. Lansmanı Eylül-Ekim 2018 döneminde yapılacak projenin 36 ayda tamamlanması öngörülüyor. 

 

Akzirve Topkapı iletişim!
Tel: +90 212 272 75 73 
Web: http://www.akzirve.com/tr
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön