19 / 04 / 2024

Akzirve Topkapı ön talep topluyor!

Akzirve Topkapı ön talep topluyor!

Ön talep toplayan Akzirve Topkapı projesi Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliği taşıyor.



 

Akzirve Gayrimenkul Yatırım, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Strada’nın 1. etabının 11 ay gibi kısa sürede satışını tamamladıktan sonra, 2. etap satışlarına da Aralık 2017’de gerçekleştirdiği lansman ile başladı. Bu etabın satışlarında da hızlı bir trend yakalayan Akzirve; şimdi de Topkapı’da bulunan ve arsa geliştirme süreci 4 yıl gibi önemli bir süre alan yeni projesinin tanıtımını yaptı. Projenin tanıtım toplantısı Akzirve Topkapı projesin Akzirve Gayrimenkul Başkan Yardımcısı İbrahim Maasfeh'in katılımı ile gerçekleşti.

Yeni Akzirve projesi, Türkiye’nin tek parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olma özelliği ile de dikkat çekiyor.  

Akzirve Topkapı ön talep topluyor!

Metro ve tramvaya 100 metre, metrobüse ise 150 metre mesafede yer alan, E5 hattında, ana artere direkt bağlantısı bulunan projenin mimari tasarımı dünyaca ünlü tasarım ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapıldı. Proje, özgün tasarımıyla İstanbul için yeni bir ikonik yapı olarak ön plana çıkacak.

Toplam 52 bin metrekare yeşil alanı ile ilgi çeken projede peyzaj mimarı olarak DS Mimarlık’ın imzası bulunuyor. Topkapı projesinin iç alanında yer alan ve 3 futbol sahası büyüklüğündeki iç avlu, örneğine ender rastlanılabilecek peyzaj planlaması sergileyecek. 

Akzirve Topkapı ön talep topluyor!

265 bin metrekaresi toprak üstü olmak üzere, toplam 492 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunan projenin; arsa geliştirme bedeli 250 milyon USD olarak gerçekleşti. İnşaat yatırımı ise 1 milyar lira olarak öngörülüyor. 

71 adet ticari alan ve 96 adet ofis ile birlikte, toplam 2 bin 182 adet bağımsız bölümün olduğu projede; 1 oda 1 salondan, 5 oda 1 salona kadar daire seçenekleri sunuluyor. Büyük tip dairelerin yer aldığı proje bu özelliği ile ağırlıklı olarak ailelerin tercih edeceği bir proje olarak değerlendiriliyor. 

36 ay içerisinde tamamlanması planlanan projenin lansmanının Eylül-Ekim 2018 döneminde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Akzirve Topkapı'da yaşamın başlaması ile yaratacağı yeni sosyal doku vasıtasıyla bölgesinde geniş çaplı bir dönüşüme etken olacağı öngörülüyor.

http://www.akzirve.com/tr


Geri Dön