27 / 04 / 2024

Al Ailesi, Allar Yapı Sanayi ile inşaatçılık yapacak!

Al Ailesi, Allar Yapı Sanayi ile inşaatçılık yapacak!

 İbrahim Al, Allar Yapı Sanayi Ticaret AŞ ismiyle kurduğu inşaat şirketine Mehmet Al ve Gürciye Pamukçuoğlu’nu yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirdi



İbrahim Al, Allar Yapı Sanayi Ticaret AŞ ismiyle kurduğu inşaat şirketine Mehmet Al ve Gürciye Pamukçuoğlu’nu yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirdi.
 
Aydınlı Mahallesi Atatürk Caddesi No.32/2 Tuzla adresinde kurulan şirket, 22 Eylül 2010 tarihinde ana sözleşmesini imzalayarak İstanbul Ticaret Odası’na kaydını yaptırdı.
Sermayesi 3 milyon TL olan şirket ticari faaliyet olarak  konut inşaatının yanı sıra her çeşit binanın inşaatını yüklenebilecek.

Her türlü inşaat taahhüt işleri ve ticarethane inşaatlarını yapma, satma, kendi hesabına arazi ve arsalar alma, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmanın yanı sıra ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri de yerine getirebilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön