27 / 04 / 2024

Al Gazi Group’tan koronavirüsle mücadeleye 1 milyon TL'lik destek! 

Al Gazi Group’tan koronavirüsle mücadeleye 1 milyon TL'lik destek! 

Al Gazi Group, koronavirüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına 1 milyon TL destek verdi...



‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına Körfez bölgesinin önemli yatırımcılarından Al Gazi Group’ta destek verdi. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı elde eden Al Gazi Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Edib Gazi, kampanyaya yaklaşık 1 milyon lira destekte bulunarak, "Biz de varız" dedi. 

1998 yılından bugüne inşaat, gayrimenkul, ithalat ve ihracat alanlarında faaliyet gösteren Al Gazi Group ve Türkiye’de faaliyette olan Gazi Vakfı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Milli Dayanışma kampanyasına yaklaşık 1 milyon TL maddi destek verdi. 

Küresel ekonomiyi felç eden koronovirüs salgını sebebiyle başlatılan kampanyaya tam destek verdiklerini ifade eden Al Gazi Group Yönetim Kurulu Başkanı Edib Gazi, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı elde etmiş birisi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına sessiz kalamazdık. Milli Dayanışma kampanyasına Al Gazi Group olarak yaklaşık 1 milyon TL destek vererek “Biz de varız” dedik. 22 yıldır ekmeğini paylaştığımız Türkiye benim ikinci vatanım ve bundan onur duyuyorum. Zor süreçten geçtiğimiz bu günlerde Al Gazi Group olarak yanınızda olmak istedik. Pandemi olarak adlandırılan bu küresel salgına karşı yürüttüğümüz mücadeleyi yardımlaşma ve dayanışmayla aşacağız. İnşallah bu mücadeleden birlikte güçlenerek çıkacağız" diye konuştu.

İstanbul-Başakşehir bölgesinde 100 milyon liralık yeni bir gayrimenkul yatırımı planlayan Al Gazi Group; inşaat, gayrimenkul ve ihracat alanlarında büyümeyi planlıyor. 

FİBA Grubu'ndan koronavirüsle mücadeleye 12 milyon liralık destek!


Geri Dön