19 / 04 / 2024

Beypen'den 1 milyon TL'lik tesis yatırımı!

Beypen'den 1 milyon TL'lik tesis yatırımı!

Müşterilerine 12 yıldır hizmet sunan Beypen PVC İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon TL'lik seri üretim tesisi kurdu. 8 saat gibi kısa bir sürede 160 pencere üretiliyor...



Müşterilerine 12 yıldır hizmet sunan Beypen PVC İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon TL'lik seri üretim tesisi kurdu. 


Kahramanmaraş'ta kapı ve pencere sistemleri üzerine çalışmalar yürüttüklerini anlatan şirketin kurucu ortaklarından Adem Ceyhan, "Son dönemde gündemde olan kentsel dönüşüm projelerini de düşündüğümüz zaman, mevcut müşterilerimizi ve yeni müşterilerimizi zor durumda bırakmamak adma bu yatmmı hayata geçirdik" dedi. 


Akdeniz'in büyük firmaları arasına girdiklerini dile getiren Ceyhan, "Gelen yoğun taleplere dönüşümüz güç oluyordu. Çünkü kullandığımız manüel teknoloji seri üretime imkan tanımıyordu. Yeni kurduğumuz tesiste seri üretime geçtik ve 8 saat gibi kısa bir sürede 160 pencere üretiyoruz. 2 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip yeni tesisimiz müşterilerimize maliyet ve zaman konusunda avantaj sağlıyor" diye konuştu. 


Beypen şirket Ortağı Abdussamed Çiçek ise plastik kapı pencereler sistemlerinin ahşap kapı pencere sitemlerine göre ciddi anlamda ısı yalıtımı sağladığım belirtti. Çiçek, "PVC binalarda yüzde 40 ısı yalıtımı yaparken, yapıların daha uzun ömürlü olmasını da sağlıyor. Biz konfor camı tavsiye ediyoruz. Konfor cam normal camlardan daha etkili ısı yalıtımı sunuyor, ayrıca ısıda ve soğukta daha dayanıklı. Kapı pencere sistemlerinde elde edilen yüzde 40 oranındaki ısıya konfor cam eklendiğinde bu tasarruf yüzde 80'i buluyor. Bu oran ülke ekonomisine de ciddi katkı sağlıyor" dedi. 


Dünya Kobiden


Geri Dön