18 / 04 / 2024

Çilek’ten İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı!

Çilek’ten İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı!

Dünya standartlarındaki tesislerinde bebek, çocuk ve genç odası mobilyası tasarım ve üretimini gerçekleştiren Çilek, üretim rakamına ulaşabilmek için Bursa İnegöl’deki fabrikasına 6 milyon TL’lik makine yatırımı planladı.



Dünyanın dört bir tarafında açtığı konsept mağazalarla bugün 5 kıtada 66 ülkede hizmet veren Çilek, hedefleri doğrultusunda yeni yatırımlarına devam ediyor.

 

Kaliteli ve Verimli Bir Üretim Anlayışı Amaçlanıyor


212.000 m2’lik alan üzerine kurulu dev üretim tesislerinde Toyota Yalın Üretim Sistemi’ni uygulayan Çilek, üretimini en az kaynakla, en kısa zamanda, sıfır hata ile küçük partiler halinde ve yüksek çeşitlilikte gerçekleştiriyor. Fabrikaya yeni yapılan yatırımlar kapsamında; 4 adet Alman Weeke marka çoklu delik makinası, 2 adet IMA Kenar Bantlamalı CNC İşlem Merkezi ve 2 adet Weeke Venture CNC Freze ile ilave destek ekipmanları ekleyen Çilek, daha kaliteli ve verimli bir üretim anlayışını amaçlıyor.


Hedef 3 Yıl İçinde Üretimde %52 Büyüme

 

Üretim anlayışındaki kalite ve güvenlik kriterleri gereği, AB standartlarında üretim yaptıklarını ifade eden Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek; 3 yılın sonunda üretimde adetsel bazda %52 oranında büyümeyi hedeflediklerini ve bunun için üretim hatlarında renovasyon yatırımı yaptıklarını belirtti.

 



Geri Dön