25 / 04 / 2024

Berit Otel'den Merter'e 45 milyon TL'lik otel yatırımı!

Berit Otel'den Merter'e 45 milyon TL'lik otel yatırımı!

Remzi Doğan ve İsmail Koç'un kurduğu Berit Otel İşletmeciliği Turizm Şirketi Merter'de 45 milyon TL'lik otel yatırımı yapacak. 217 odalı 472 yataklı olarak planlanan otel projesinin arsasını Güngören Belediyesi'nden satın aldı...



Berit Otel den Merter e 45 milyon TL lik otel yatırımı!


Remzi Doğan ve İsmail Koç'un kurduğu Berit Otel İşletmeciliği Turizm Şirketi Güngören'de 45 milyon TL'lik otel yatırımı yapacak. 217 odalı 472 yataklı olarak planlanan otel projesi 2 bin 98 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.


Berit Otel Güngören projesi 5 bodrum kat, zemin kat, 6 normal kat ve çatı arası katı olmak üzere 12 katlı olarak planlandı. Projede 902 metrekare ticaret alanına sahip toplamda 12 dükkan yer alacak. Dükkanların 8 tanesi 1. bodrum katta, 4 tanesi zemin katta yer alacak.


Berit Otel den Merter e 45 milyon TL lik otel yatırımı!


Toplam inşaat alanı 15 bin 187 metrekare olan Berit Otel Güngören projesinde otopark, balo salonları, toplantı ve seminer salonları, fuaye alanı, havuz, hamam, fitness, plates, spor salonu, 12 adet dükkan, restoran ile kahve ve çay salonu, 28 aile odası, 1 adet balayı odası ve 188 normal oda inşa edilmesi planlandı.


Belediyeden 33.5 milyon TL'ye satın aldı


Berit Otel, Güngören Belediyesi adına kayıtlı boş arsayı 33 milyon 550 bin TL ödenerek 28 Mart 2014 tarihinde satın aldı.

472 kişinin konaklayabileceği otel projesinde Fin Hamamı, Türk Hamamı, Buhar Banyosu-Sauna, Dinlenme ve Masaj Odaları, Restoran, Kafeterya, Bay-Bayan Fitness Salonu, Plates Salonu, Balo Salonu,Toplantı Salonu, Seminer Salonu, Fuaye alanları olacak. Yalnızca hafriyat çalışmalarının yapılacağı boş arsada üzerinde yükselecek otel projesinin 1 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.



Berit Otel hakkında;


Berit Otel İşletmeciliği Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Remzi Doğan, İsmail Koç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta kuruldu. 


Berit Otel İşletmeciliği Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; otel işletmeciliği yurt içi ve yurt dışı turizm işletmeciliği ile yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak.


Berit Otel İşletmeciliği Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Telsiz Mahallesi, İmdat Toraman Caddesi, No:34 Kat:3.



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön