20 / 04 / 2024

Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Yılmaz Alaca Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Ataşehir Uphill Towers'ta kuruldu.



Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Yılmaz Alaca Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. 


Alaca İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; 1-ikamet amaçlı bina ve her türlü inşaat yapmak ve satmak .İnşaat alanında faaliyet göstermek.Kat karşılığı arsa alıp inşaat yapmak satmak. 2-Mütehatlik ve taşeronluk yapmak 3-yap-sat usulü inşaat yapmak,satmak kiraya vermek 4-Toplu Konut site villa dubleks ve tribleks konutları ile prefabrike binalar yapmak 5-Yol köprü tünel sulama kanalları kanalizasyon ve yer altı yapılar yapmak 6-İçme suyu şebekeleri ve boru hatlarını ve su depolarını yapmak 7-İnşaat malzemeleri ticaretini yapmak 8-Spor sahaları ve yüzme havuzları yapmak 9-özel ve tüzel kişilere ait yapıların her türlü bakım ve onarım ve boyama işlerini yapmak 10-Her türlü yaş ve kuru gıda maddelerin üretim ticaret pazarlama dağıtımını yapmak. 11-Konusu ile ilgili imalat ihracat,ithalat ve ticaretini yapmak 12-konusu ile ilgili olarak leasing kiralama ve araç gereç makina alet ve techizatı satın almak ve gerekirse devir etmek. 



Geri Dön