29 / 03 / 2024

Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaynarca'da, Nejla Aktan Müdürlüğü 'nde kuruldu.



Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te Nejla Aktan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi iş konusu;1-  inşaat malzemeleri demir çelik bakır çivi alüminyum ve mamulleri tuğla ateş tuğlası kiremit alçı çimento fayans seramik marley vb            alım satımı ithalatı ve ihracatını yapmak. 2-  her türlü metal malzemenin alım satımını yapmak  3-  Paslanmaz demir saç alüminyum ve diğer metaller ile konusu ile ilgili her nevi metal sentetik ve  katı mamul profil ve diğer metal            alımını satımını ithalatını ihracatını yapmak . 4-  demir saç bakır pirinç krom kalay ve diğer metal malzemelerin alım satım ve pazarlamasını yapmak. 5-  Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlamasını ithalatını ihracatını toptan alım satımını yapmak. 6-  promosyon ürünlerinin alımını satımını ithalatını ihracatını yapmak promosyon ürünlerini fason olarak yaptırmak. 7-  Her türlü sanayi ve iş makinelerı ile bunlara ait parçaları techizat  ve ekipmanlarının alımını satımını ithalatını ihracatını yapmak.



Geri Dön