29 / 03 / 2024

Alaçatı'nın yeni gözdesi Boreas Butik Otel!

Alaçatı'nın yeni gözdesi Boreas Butik Otel!

Alaçatı'nın yeni gözdesi Boreas Butik Otel balayı çiftleri için 4 gece konaklamada 1 gece hediye ediyor. Alaçatı Boreas Butik Otel, Eylül ayının sükunetini yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor.



Belki de en güzel aylardan biri Eylül… Havanın sıcaktan bunaltmadığı, rüzgarın ruhunuzu okşadığı,  tatil bölgelerinin tatlı bir huzura kavuştuğu, gecesi ayrı güzel gündüzü ayrı güzel… Huzurun ve sükunetin tadını çıkarmak için sizi Alaçatı’ya;  Alaçatı’nın en yeni gözdesi Boreas Butik Otel’e davet ediyoruz… Her detayıyla sizi kendine hayran bırakacak Bores Otel’de kendinizi sessizliğin kollarına bırakın. 

Zamanın durduğu, romantizm rüzgarlarının estiği Alaçatı’da bu yıl açılan ve Alaçatı tutkunlarının gözdesi olan Boreas Butik Otel, Eylül ayının sükunetini yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor. İster bir hafta sonu kaçamağı, isterseniz kendinizle başbaşa bir tatil, ya da hayalinizdeki balayı… Siz düşleyin, mitolojinin kuzey rüzgarı Boreas gerçekleştirsin.


Konforunuz için tüm detayların düşünüldüğü, Lodos, Meltem, Samyeli, Zefir, Sirokko, Tayfun gibi rüzgar isimlerinin verildiği 21 çok özel odadan oluşan, Alaçatı’daki yeni eviniz Boreas Butik Otel, yörenin muhteşem rüzgarına, adıyla mitolojiyi ekliyor. Mavinin ve beyazın dingin ferahlığını, doğayla iç içeliği, Ege’ye özge yerel tatların damak şölenini yaşayacağınız yepyeni bir adres Boreas Butik Otel. Altı adet balkonlu, dört adet şömineli, üç adet cumbalı ve sekiz adet bahçe-havuz manzaralı, geleneksel Alaçatı mimarisiyle tasarlanan ve her biri kendine özgü odaları, yaz-kış huzura kaçış için Boreas’ta sizleri bekliyor. Burada Ege’nin sağlık deposu mutfağından en leziz kahvaltılarla güne başlayabilir, sonrasında ruhunuz ne istiyorsa onu yapabilirsiniz. İster bahçesinde huzur dolu bir dinlence ve havuz keyfi, isterseniz Alaçatı’nın muhteşem çarşısına bir yürüyüş ve alış veriş.


 Boreas Otel’den kiralayacağınız bisikletler ile Alaçatı sokaklarında farklı bir deneyim de yaşayabilirsiniz.  Ayrıca balayı çiftleri için 4 gece konaklamada 1 gece hediye ediyor.


Geri Dön