18 / 04 / 2024

Alanya A'la Park Hotel hizmete açıldı!

Alanya A'la Park Hotel hizmete açıldı!

A'la Park Hotel "Alanya'nın en yeni İslami tatil konseptli tesisi" sloganıyla kapılarını misafirlerine açıyor. 7 bloktan oluşan tesis, 900 yatak kapasitesiyle misafirlerine kesintisiz hizmet verebilecek.



TÜRKIYE'NIN tatil cenneti Antalya'da büyük bir değişim rüzgarı yaşanıyor. Özellikle son yıllarda ortaya çıkan yeni tatil konsepti ihtiyaçlarına cevap veren tesis sayısı oldukça az. Alternatif tatil ya da İslami tatil konseptine sahip tesis sayısı tüm Türkiye'de neredeyse 20 adeti geçmiyor. Buna karşın yalnızca Türkiye'de talep büyükken buna Avrupa'da yaşayan Türkler ve Arap dünyası eklendiğinde tesis yetersizliği ve hizmet kalitesinde yetersizlikler meydana geliyor. Turizm sektörünün tanınan ailesi Alara Group, bu alternatif tatil talebini karşılamak için ilk adımı attı ve iki büyük tesisini "alternatif turizm" için hizmete açtı. Tüm fiziki şartları ve altyapısı İslami konsepte göre şekillendirilen tesislerden öne çıkanı ise A'la Park Hotel. Alanya'nın Avsallar mevkisinde bulunan A'la Park, denize sıfır yeşillikler içinde adeta bir cennet. Çevresinde fiziki olarak yerleşim ve başka tesis bulunmuyor. 


ÇITA YÜKSELİYOR 

Toplam 7 bloktan oluşan tesis, 900 yatak kapasitesiyle misafirlerine kesintisiz hizmet verebiliyor. Bayan misafirlerini özellikle düşünen A'la Park Hotel, bayanlara özel havuz, bayanlar kompleksi ve yine bayanlara özel plaj hazırladı. Tesis içerisinde hem bayanlara hem erkeklere özel mescitler yer alırken, çocuklar ve büyükler için de su kaydırakları bulunuyor. Eşsiz mimari yapısıyla alternatif tatile uygun bir grafik çizen A'la Park Hotel, özellikle hem İslami tatili yüceltmek hem de kalite çıtasını yükseltmeyi hedefliyor. 


Star


Geri Dön