24 / 04 / 2024

Alanya Belediyesi'nden 3 yeni park!

Alanya Belediyesi'nden 3 yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze mahallelerindeki parklar vatandaşların hizmetine açtı.




Alanya Belediyesi, çocuklara yönelik hizmetlerine kırsalda ve merkezde devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez mahallelerde olduğu gibi, kırsal mahallelerde de çalışmalarını hızla sürdürüyor. Son olarak Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze Mahallelerinde bulunan park alanlarının çevre düzenlemesi yapılarak çocukların güvenle oynayabilecekleri alanlar oluşturuldu.


Oyun grupları yerleştirilen park alanına vatandaşların oturabileceği banklar da kondu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Alanya Belediyesi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güven ve huzur içinde eğlenebilmesi bizlerin en büyük görevidir. Kırsal mahallelerimizde 2018 yılına kadar parkı olmayan mahallemiz kalmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 Mahallemize yeni park kazandırarak bölgede yaşayan çocuklarımızın hizmetine sunduk.” dedi.



Alanya Belediyesi




Geri Dön