28 / 03 / 2024

Alanya kış turizmine odaklandı!

Alanya kış turizmine odaklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Stockholm Tanıtma Müşavirliği’nin düzenlemiş olduğu “All About Turkey” İsimli çalıştay (Workshop) 2 Aralık’ta İsveç’in başkenti ve en büyük şehri olan Stockholm’de başladı.



Kültür ve Turizm Bakanlığı Stockholm Tanıtma Müşavirliği’nin düzenlemiş olduğu “All About Turkey” İsimli çalıştay (Workshop) 2 Aralık’ta İsveç’in başkenti ve en büyük şehri olan Stockholm’de başladı. Çalıştaya Alanya adına Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Gürol Birgen katıldı. Devam eden çalıştayda Birgen, Alanya adına tur operatörleriyle ve turizm profesyonelleriyle görüşmeler yapıyor. Macera, spor, deniz-kum-güneş, sağlık ve kültür turizmi ağırlıklı tanıtımların yapıldığı çalıştayda Alanya’nın, kış döneminde turisti çekecek özellikleri ön plana çıkartılıyor. Ayrıca Alanya standında ise Alanya temalı ürünler de dağıtılıyor.

“YÜZDE 10 ARTIŞ VAR”

Çok sayıda uluslararası basın mensubunun takip ettiği çalıştayda Alanya’da da temsilciliği bulunan Detur yetkilileri, kış dönemi misafir hareketliliğinin bu sene önceki yıla oranla yükselişte olduğunu ve şubat rezervasyon oranında yüzde 10 artış görüldüğünü ifade ettiler.



Geri Dön