23 / 04 / 2024

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm başladı!

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm başladı!

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde yer alan 110. sokaktaki 5 katlı bir apartman dönüşüm kapsamında yıkıldı.




Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde yer alan 110. sokaktaki 5 katlı bir apartmanın kentsel dönüşüm sebebiyle yıkılması kararlaştırıldı. 

Sabah'ta yer alan habere göre, Bugün binanın etrafında güvenlik önlemleri alınarak, kontrollü olarak yıkımına başlandı. Kolon çökertme yöntemiyle bina saniyeler içinde yıkıldı. Binanın yıkım çalışmaları ve enkazın temizlenmesi için yetkililer çalışmalarına devam ederken etraftaki meraklı kalabalık çalışmaları izleyip, cep telefonlarıyla da o anları kaydetti.

VATANDAŞTAN İLGİ


Koronavirüs tedbirleri kapsamında mümkün olduğunca sokağa çıkılmaması uyarısı yapılırken, meraklı kalabalık yıkım çalışmasını izledi. Jandarma ve Alanya Belediyesi zabıta ekipleri meraklaı vatandaşları, evlerine geri dönmeleri konusunda uyardı. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla binanın yıkılma anı anbean kaydedildi. Görüntüde betonarme kısmı kalan binanın, iş makinesinin dokunuşu ile yerdler bir olması da dikkat çekti.

 

Riskli son bina yıkılana kadar dönüşüme devam!


Geri Dön