27 / 04 / 2024

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.



Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadeleye başladı.

Gerçek Alanya'da yer alan habere göre; Okurcalar'ın yeni muhtarı Hasan Emiroğlu, seçim döneminde "Okurcalar yeşil kalacak, kaçağa kesinlikle göz yummayacağız" diye konuştu. Muhtar Emiroğlu, mahallede gizliden hem yeşil alanı kullanan hem de imara kapalı olmasına rağmen inşaat yapan bir ev sahibini durdurdu.

YÜCEL'DEN DESTEĞİ ALDI

Muhtar Emiroğlu, hemen durumu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e bildirdi. Ekipler söz konusu yere gidip inşaatı durdurdu. 

BABAM OLSA YIKTIRIRIM

Muhtar Emiroğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulunan "Hiçbir kaçağa göz yummayacağız. Sağ olsun Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel bizlere büyük destek veriyor. Ondan aldığımız destek ile kaçak yapıları tek tek tespit ederek yıkıyoruz. Mahallemiz yeşil kalacaktır. Uygunsuz her yapı yıkılacaktır. Babamda dahi kaçak yapı yapsa karşısına durur ve yıktırırım. Bu böyle biline" diye konuştu.

OKURCALAR SAHİPSİZ DEĞİL

Okurcalar Muhtarı Hasan Emiroğlu, daha öncede Alara Çayı kenarına bir gece konulan konteynırları da Başkan Yücel'in sayesinde kaldırtmıştı. Emiroğlu "Daha önce Okurcalar maalesef sahipsizdi ama artık değil. Kimsenin bu konuda gözünün yaşına bakmayacağız" açıklamasında bulundu.


Geri Dön