23 / 04 / 2024

Alara City Beylikdüzü satılık!

Alara City Beylikdüzü satılık!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

Alara City Beylikdüzü satılık daire fiyatları 200 bin liradan başlangıç gösteriyor. Alara City Beylikdüzü projesinin dairelerindeki bu fiyat projedeki 2 oda 1 salon tipinde tasarlanan dairelerde geçerli oluyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde lokasyonlandırılan  Alara City  Beylikdüzü projesi 2 blok halinde yükseliyor.  Çebitaş Yapı  imzası ile hayat bulan Alara City Beylikdüzü projesinde 120 adet daire yer alıyor. 


Alara City Beylikdüzü satılık daire: 


Alara City Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları 200 bin liradan başlıyor. Projedeki bu fiyat yalnızca 2+1 dairelerde geçerli. Alara City Beylikdüzü satılık konutlar ile ilgili daha detaylı bilgi almak için projeye 0212 854 10 83 numaralı telefondan ulaşabililirsiniz. 


Alara City Beylikdüzü satılık!


Tüm 1+1 dairelerin satışlarının sona erdiği Alara City Beylikdüzü projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire seçenekleri mevcut. Projenin dairelerinde alan büyüklüğü 85 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.



Alara City Beylikdüzü ödeme: 


Alara City Beylikdüzü ödeme 'lerine göre kredi kapsamında vadelendirme yapılıyor. Buna göre bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor. Kalan tutar ise 120 aya kadar vadelendiriliyor. Projede sauna, kreş, çocuk parkı ve kafeterya gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Alara City Beylikdüzü satılık!


Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: http://www.alaracity.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön