24 / 04 / 2024

Alara City ne zaman teslim? Banka kredili ödemeler!

Alara City ne zaman teslim? Banka kredili ödemeler!

Firma: Çebitaş Yapı

Proje: Alara City

Alara City ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredili ödemelerin yapıldığı Alara City Evleri Beylikdüzü projesinde 1+1 ve 2+1 dairelerin hepsi satıldı...




Alara City Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde inşa edildi. Beylikdüzü  Alara City  Evleri projesi  Çebitaş Yapı  tarafından hayata geçirildi. Alara City ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor.


Alara City Evleri Beylikdüzü projesi 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Beylikdüzü Alara City Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Alara City Beylikdüzü'nde 1+1 ve 2+1'lerin hepsi satıldı.


Beylikdüzü Alara City Evleri projesinin satış ofisi ile 0212 854 10 83 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Alara City Evleri Beylikdüzü projesi 120 adet daireden meydana geliyor.



Alara City ne zaman teslim?


Alara City ne zaman teslim sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor. Alara City Evleri Beylikdüzü projesinde konutların büyüklükleri 85 metrekare ile 151 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Beylikdüzü Alara City Evleri projesi 2 blok olarak inşa edildi. Beylikdüzü Alara City Evleri projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor. 



Alara City Beylikdüzü nerede?

Alara City Beylikdüzü adres : Cumhuriyet Mah, 1983 sok. No:5 Esenyurt / İstanbul



Alara City Beylikdüzü iletişim 

Telefon: 0212 854 10 83

Web Adresi: www.alaracity.com


projeye sor



Geri Dön