19 / 04 / 2024

Alarko Carrier, 2014 yazının en sıcak evini serinletiyor!

Alarko Carrier, 2014 yazının en sıcak evini serinletiyor!

İklimlendirme sektörünün öncü firması Alarko Carrier, yazın en sıcak günlerinde Twitter üzerinden yürekleri serinleten bir yarışma başlatıyor. Yarışma 21 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



Alarko Carrier’ın 21 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceği yarışmada, #buevçoksıcak etiketiyle evinin çok sıcak olduğunu en yaratıcı şekilde ispatlayan 1 kişi, Toshiba RAS-13N3KV klima kazanacak. 6 saniyelik paylaşımlarla herkesin yaratıcılığını konuşturacağı video platformu Vine’da çekilen videolar da, Twitter üzerinden #buevçoksıcak etiketiyle @alarko_carrier hesabına ulaştırılacak. Jüri tarafından seçilecek en yaratıcı çalışmayı gönderen kullanıcıya, Toshiba RAS-13N3KV klima hediye edilecek.

 

Yaratıcı bir fotoğraf ya da videoyla http://twitter.com/alarko_carrier adresi üzerinden yarışmaya katılabilecek Twitter kullanıcıları, hem kendi arkadaşlarına hem de Alarko Carrier’a, 2014 yazının en sıcak evine sahip olduklarını kanıtlayacak. Alarko Carrier ise 2014 yazının en sıcak evini sosyal medya üzerinden seçerek, ideal sıcaklığa kavuşturacak.


Geri Dön