25 / 04 / 2024

Emsan Fit Tencere Seti kısa sürede pratik yemek yapmayı sağlıyor!

Emsan Fit Tencere Seti kısa sürede pratik yemek yapmayı sağlıyor!

Emsan Fit Tencere Seti kısa sürede pratik yemek yapmayı sağlıyor. Ramazan ayının başladığı, yazın en sıcak günlerinde kısa sürede hafif ve sağlıklı yemekler yapmak istiyorsanız Emsan Fit tencere seti tam size göre...



Özel tasarım kilitlenebilir cam kapağı sayesinde ters çevrilip süzebilme özelliği ile Fit Tencere, kısa sürede pratik lezzetli yemekler yapmanızı sağlıyor.


Ramazan ayının yaz aylarına denk gelmesiyle Ramazan sofralarında pişen yemekler de hafifliyor. Yazın sıklıkla tercih edilen sebze yemekleri Emsan Fit tencere seti ile çok daha lezzetli pişiyor. Fit tencere, enerji kapsül tabanıyla ısıyı uzun süre tencerenin içine hapsederken, en kısık ateşte bile yemeklerinizi hızla pişirebiliyor.  


Sebze Haşlamak ve Makarna Süzmek İçin Özel Cam Kapak 

3.7 litre ve 20 cm derin tencere ile 4 litre ve 24 cm karnıyarık tenceresi bulunan Emsan Fit Tencere ile brokoliden makarnaya, mantıdan çorbaya tüm yiyeceklerinizi kolaylıkla pişirebilirsiniz. Fit Tencere’nin kilitlenebilir cam kapağı, yemeklerin suyunu tencereyi ters çevirerek süzebilmenize olanak sağlıyor. Süzgeç kullanmaya ihtiyaç kalmadan yemeklerin suyunu süzebilen Emsan Fit Tencere seti ile sebzeleri haşlamak ve makarna pişirmek çok pratik. 


Derin Tencere ve karnıyarık tenceresi olmak üzere satışa sunulan Fit Tencere Seti, profesyonel tasarımlı paslanmaz çelik saplarıyla fırına da girebiliyor. Profesyonel mutfaklarda yaşanan kolaylıkları mutfaklarınıza taşıyan Emsan, hem kısıtlı zamanı olan hem de sağlıklı beslenmek isteyen kadınlara lezzetli yemekler yapma imkânı sağlıyor.


Emsan 4 Parça Fit Tencere Seti tavsiye edilen satış fiyatı; 299 TL’dir.




Geri Dön