24 / 04 / 2024

Alarko GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Alarko GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Alorko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Rehber Gayrimenkul Değerleme, Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Güneybatı Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.



Alorko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 yılı gayrimenkul değerleme şirketinin seçimi hakkında açıklama yaptı. 

 

Alarko GYO 2018 yılı değerleme şirketini seçti. Şirketin portföyünde mevcut bulunan her bir varlık için Rehber Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık'dan değerleme hizmeti alınmasına, 2018 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık veya Güneybatı Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık'dan değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 


Alarko GYO'nun KAP açıklaması:
Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu'nun şirket merkezindeki 25.01.2018 tarihli toplantısında;

  
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: III N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul değerleme şirketinin seçimi" başlıklı 35 inci maddesi uyarınca; portföyümüzde mevcut bulunan her bir varlık için "Rehber Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına, 2018 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için "Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." veya "Güneybatı Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına,

  
oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön