28 / 03 / 2024

Alaturka Yılbaşı Alışveriş Günleri Feshane'de başladı!

Alaturka Yılbaşı Alışveriş Günleri Feshane'de başladı!

Platin Fuarcılık tarafından düzenlenen ve yılbaşı için yeni bir konsept getirme hedefi ile yola çıkan ''Alaturka Yılbaşı Alışveriş Günleri''ne, ulusal ve uluslararası 100'ün üzerinde firma katıldı...




"İstanbul Yılbaşı Hediyelik Eşya, El Sanatları ve Yöresel Ürünler Alışveriş Günleri", Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. 


Platin Fuarcılık tarafından düzenlenen ve yılbaşı için yeni bir konsept getirme hedefi ile yola çıkan ''Alaturka Yılbaşı Alışveriş Günleri''ne, ulusal ve uluslararası 100'ün üzerinde firma katıldı.


Yılbaşına özel yerli ve yabancı otantik hediyelik eşyaların yanı sıra yöresel tatların misafirlere sunulduğu fuarda, birbirinden farklı el yapımı değerli ürünler de satışa sunuldu. 


Fuara birçok Orta Doğu ülkesinin yanı sıra, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan gibi ülkelerden de katılım oldu.  


- Yılbaşı için yöresel ürünler 


Fuarda stant açan Tanrıkulu Bakırcılık yetkilisi Süleyman Ok, döküm ürünler, fincan takımları ve bakır çaydanlıklar gibi ürünleri satışa sunduklarını anlatarak, vatandaşların en çok şekerlik, lokumluk gibi ürünlere ilgi gösterdiğini söyledi. 


Hediyelik eşya stantı bulunan Emine Çelik de stantında 200 yıllık örtüsünü sergilediğini belirtti. Çelik, katılımcılara yılbaşına özel ürünler sunduklarını ifade etti. 


Çanakkale Pazarcılık stantının sahibi Gülsüm Üstün ise yılbaşı için organik ve sağlıklı yiyecekler sattıklarını dile getirerek, "Yılbaşı için sağlıklı sofraların kurulması önemli. Bunun için ürünlerimiz arasında tarhana çorbası, sütlü göce mantısı ve ev yapımı özel reçellerimiz var" dedi. 


İstanbul Yılbaşı Hediyelik Eşya, El Sanatları ve Yöresel Ürünler Alışveriş Günleri, 31 Aralık'a kadar Feshane Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek. 


AA


Geri Dön