19 / 04 / 2024

CNR Expo'da alışveriş günleri başladı!

CNR Expo'da alışveriş günleri başladı!

Kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan kırtasiye ürünlerine kadar vatandaşların tüm ihtiyaçlarını özel indirimli fiyatlara karşılama imkanı bulduğu ‘Bayram ve Okul Alışveriş Günleri’ CNR EXPO Yeşilköy’de başladı.



Kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan kırtasiye ürünlerine kadar vatandaşların tüm ihtiyaçlarını özel indirimli fiyatlara karşılama imkanı bulduğu ‘Bayram ve Okul Alışveriş Günleri’ CNR EXPO Yeşilköy’de başladı.


Özel indirim ve kampanyaların uygulandığı organizasyonda 1 deri ayakkabı alana 2 deri ayakkabı hediye ediliyor. 50 liralık tişört 5 liraya satılıyor.


Kurban Bayramı ve okulların açılmasına sayılı günler kala ‘Bayram ve Okul Alışveriş Günleri’ CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açtı. Bayram ve okul alışverişine özel indirim ve kampanyalar uygulayan firmalar vatandaşın yüzünü güldürüyor. CNR EXPO’ya gelenler 5 liraya tişört, 15 liraya gömlek, 99 liraya da 3 orijinal deri ayakkabı satın alabiliyor.


​​Kaliteli ürün ucuza satılıyor


Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda yine CNR’de düzenlenen ‘Bayram Alışveriş Günleri’nden   çok memnun ayrıldıklarını anlatan Theorie firması ortaklarından Hüseyin Babacan, “Bu bayram öncesi de satışlarımızın iyi olacağını düşünüyoruz. AVM mağazalarımızda sattığımız ürünlerin aynılarını satıyoruz. Buraya özel fiyatlarımızı indiriyoruz.50 liralık tişörtü 5 liraya, 10-15 liraya  da gömlek satıyoruz. Müşteri kaliteli ürünü ucuza almayı seviyor. Buna bağlı olarak organizasyonda 10-15 bin parça ürün satacağımızı düşünüyoruz” dedi.


D’S Damat’ta 19 liraya tişört


D’S Damat da alışveriş günlerine özel indirimli fiyatlar uyguluyor. Mağaza Sorumlusu Metin Kavak’ın verdiği bilgiye göre: stantta 19 liraya tişört, kemer, kravat, 79 liraya ayakkabı satılıyor. Normalde mağazada 549-999 lira aralığında değişen fiyatlara satılan takım elbiseler 159-259 lira aralığında değişen fiyatlara alıcısını bekliyor.


99 liraya 3 çift deri ayakkabı


JFC Store Mağazası Genel Koordinatörü Zekeriya Bikliç ise orijinal deri ayakkabıda özel kampanya yaptıklarını anlatarak, “1 çift ayakkabıya 99 liraya ödeyen bunun yanında 2 çift ayakkabı da bedava alıyor. 1 takım elbise alana 1 tane de bedava veriyoruz. Bayramdan bayrama özel fiyatlar uyguluyoruz.”


Karaca Home ve kırtasiye ürünleri satan stantlar da organizasyona özel indirimli satışlar uyguluyor. 


100 marka CNR EXPO’da 


Alışılmış alışveriş merkezi anlayışından farklı olan ‘Bayram ve Okul Alışveriş Günleri’  100 markanın katılımı ile düzenleniyor. CNR Holding organizasyonu ile düzenlenen ‘Alışveriş Bayramı’ katılan markalardan bazıları şöyle: “D’S Damat, Karaca Home, Theorie, JFC Store, Viza Deri, Sarı Etiket, Aşkım Kids, İndirimkapında.com, La Donna Libera, Quit, Kent Şekerleme, Altınbilek Yayıncılık, Cansın Çocuk, Yüksel Kırtasiye, Premium Vacation Club, Yüksel Kırtasiye, Hanley, Gazallini, Saf Deri, Vural Deng Ayakkabı.


​22 Eylül'e kadar devam edecek 'Bayram ve Okul Alışveriş Günleri' her gün 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.



Geri Dön