25 / 04 / 2024

Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı!

Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı!

Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor...



Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı.


Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından Alfemo, yurtiçindeki hızlı büyümesini Antalya Lara ve Tekirdağ’da hizmete açtığı mağazalarla sürdürüyor. Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor.


Alfemo Genel müdürü Ramazan Davulcuoğlu ve şirket üst düzey yönetim kadrosu başta olmak üzere; seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen Antalya Lara ve Tekirdağ mağaza açılışlarında, açılışa özel yapılan ekstra indirimler de yoğun ilgiyle karşılandı.


Türkiye’de ve dünyada hızla büyüyen marka, koleksiyonları arasına kattığı, trend yaratacak yepyeni tasarımlarıyla da tam not aldı.


Geri Dön