20 / 04 / 2024

alfemo tekirdag mağaza açılışı

alfemo tekirdag mağaza açılışı

Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor...

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Alfemo aynı günde 2 mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, 16 Ekim Cuma günü saat 13.30'da Malatya'da, saat 16.30'da ise Elazığ'da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Alfemo Elazığ ve Malatya'da 2 mağaza açtı!

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

Alfemo 2015'te 41 mağaza açtı!

Alfemo, 2015 yılı ilk dört ayında gerçekleştirdiği atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Marka, ilk dört aylık dilimde yurt içinde 25. yurt dışında 16 konsept mağaza birden açarak önemli bir rekora imza attı.

Alfemo, 4 ayda 41 mağaza birden açtı!

Bu yılın ilk 4 ayında mağaza atağına girişen Alfemo, yurt içinde 25, yurt dışında 16 konsept mağazayı hayata geçirdi. Firma, bebek ve çocuk koleksiyonuna yöneldi.

Alfemo 41 mağaza açarak rekor kırdı!

Türkiye’nin mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 yılının ilk dört ayındaki atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı.

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Alfemo Arabistan’da 3 mağaza açıyor!

Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, dünya pazarında hızla büyümesini sürdürüyor. Alfemo son olarak Suudi Arabistan’da 3 mağaza birden açtı.

Alfemo Arabistan’da 3 mağaza birden açtı!

Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, dünya pazarında hızla büyümesini sürdürüyor. Alfemo son olarak Suudi Arabistan’da 3 mağaza birden açtı.

Alfemo'dan Beyrut'a konsept mağaza!

Mobilya pazarının lider oyuncularından olan Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan'ın başkenti Beyrut'un mobilya ticaret merkezi Mekalles 'te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası 'nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı!

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı. Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası’nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut’ta mağaza açtı!

ALFEMO, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası açtı. Alfemo yurtdışı büyüme stratejisinde hızla ilerliyor.

Alfemo Batman ve Siirt’teki mağazalarını açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, concept mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Güneydoğu Anadolu’nun iki güzel kenti Batman ve Siirt mağazaları ile Alfemo, Haziran ayı içinde 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

alfemo tekirdag mağaza açılışı Haberi

alfemo tekirdag mağaza açılışı

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı.


Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından Alfemo, yurtiçindeki hızlı büyümesini Antalya Lara ve Tekirdağ’da hizmete açtığı mağazalarla sürdürüyor. Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor.


Alfemo Genel müdürü Ramazan Davulcuoğlu ve şirket üst düzey yönetim kadrosu başta olmak üzere; seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen Antalya Lara ve Tekirdağ mağaza açılışlarında, açılışa özel yapılan ekstra indirimler de yoğun ilgiyle karşılandı.


Türkiye’de ve dünyada hızla büyüyen marka, koleksiyonları arasına kattığı, trend yaratacak yepyeni tasarımlarıyla da tam not...