26 / 04 / 2024

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı!

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı!

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı. Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası’nın açılışını yaptı.



İthalat açısından büyük bir pazar potansiyeline sahip olan Lübnan, mobilya ticaretinde de bölgede stratejik bir konumda bulunuyor.


Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Alfemo İhracat Müdürü Serkan Duman şu açıklamayı yaptı: “Lübnan ve çevre ülkeleri bütün ekonomik etkinliklerde gelişmiş dünya ile yoğun bağlara sahip bir ülke. Lübnan’da mağazalaşmayı, yurt dışı büyüme stratejimizin önemli bir parçası olarak görüyoruz. Alfemo olarak, tüm alt yapımızı, ürün stratejimizi, mağaza konseptimizi, sistem entegrasyon donanımımızı yurt dışında mağazalaşarak bir dünya markası olma hedefine ve yurt içinde de dünya standartlarında mağazalaşmaya yönelik olarak kurguladık. Bugün Alfemo’nun farklı m2, lokasyon ve pazarlar için uygulanabilir standart konsepti var. Konseptimizin marka vaadi, sunduğu ürün ve hizmetlere uygundur. Görsel ve ticari sunum standartları tam ve eksiksiz düzenli olarak uygulanmaktadır. Sürekli tazedir. Ürün ve hizmet, fiyatlama stratejileri hedef müşteri beklentileri gözetilerek yapılır. Alfemo; bulunduğu pazarın gerçeklerinin farkındadır. Mağaza operasyonu, ürün yönetimi ile sürekli iletişim halindedir. Bulunduğu coğrafyaya uygun ürün ve hizmetlerinde farklılık yaratabilme esnekliğine, hızına sahiptir. Mağaza çalışanları, marka ve kurum hakkında eksiksiz bilgi sahibidirler. Markanın sözcüleridirler. Marka yönetimimizde müşteri beklenti ve talepleri esas alınır.”


Lübnan'da da diğer ülkelerde olduğu gibi Alfemo konsept mağazacılığına uygun şekilde kurulan 7 katlı mağazamız ve yepyeni koleksiyonlarımız, Lübnan'lı tüketicilerin büyük ilgisini gördü.


Alfemo, Türkiye’de ve dış pazarda sadece Alfemo mağazalarıyla değil, çocuk ve genç mobilya koleksiyonlarını sunduğu Kids&Teens mağazaları ile de büyümeyi sürdürüyor…



Geri Dön