28 / 03 / 2024

Alfemo'da yüzde 18 gerçek KDV indirimi!

Alfemo'da yüzde 18 gerçek KDV indirimi!

Alfemo'da yüzde 18 gerçek KDV indirimi...Evinizi A’dan Z’ye yenileyebileceğiniz kampanyaya Alfemo, Kids&Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki tüm ürünler dahil. Bu kampanya ile evinizin şifrelerini değiştirin, yenileyin, yenilenin…



Evinizi A’dan Z’ye yenileyebileceğiniz kampanyaya Alfemo, Kids&Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki tüm ürünler dahil. Bu kampanya ile evinizin şifrelerini değiştirin, yenileyin, yenilenin…


Zengin koleksiyonunda yer alan şık, kaliteli ve her zevke uygun ürünleri ile tüm eviniz için mobilyadan aksesuara pek çok alternatifi bir arada bulabileceğiniz Alfemo, yaşamınızı renklendiriyor ve kolaylaştırıyor. Koleksiyonunu özgün tasarıma sahip ürünlerle sürekli yenileyen Alfemo’nun İngiliz country tarzının en iyi örnekleri arasında yer alacak yeni Alaçatı Koleksiyonu ile Anita ve Urla isimlerinde 2 yeni oturma grubu da kampanya dahilinde dekorasyon meraklılarının beğenisine sunuluyor.


Çocuk ve genç odası ile E0 belgeli Bebek koleksiyonunda yer alan temalı ve Disney lisanslı özel ürünleri ile çocuk odalarının yıldızı Alfemo Kids&Teens’te, %18 Gerçek KDV indiriminin yanı sıra erkeklere Adventure, kızlara Lovely Young, bebeklere Baby –Pedic yatak hediye ediyor.


Rahat ve konforlu bir uyku ile her yeni güne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için de en rahat yataklar %18 gerçek KDV indirimiyle Alfemo Yatak Merkezi’nde sizleri bekliyor.


%18 Gerçek KDV İndirimi Kampanyasında tüm ürünlere World Card’a özel peşin fiyatına 9 taksit imkanı da bulunuyor.



Geri Dön