25 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu 4 ayda 2 bin konut sattı!

Ali Ağaoğlu 4 ayda 2 bin konut sattı!

Kriz ortamında geliştirdiği ödeme modeliyle 2 bin konut satan Ağaoğlu, 2010'da hayata geçireceği 2 bin konutluk projeye de bu yıl başlayacak



Krizin gölgesinde Şubat 2009'dan haziran sonuna kadar 2 binin üzerinde konut satan Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2010'da başlamayı planladığı 3-4 projeyi erkene çekme kararı aldı. Geçtiğimiz hafta Doğu Ataşehir'de 4 bin konutluk My Towerland projesinin 420 konuttan oluşan ilk etabını satışa çıkaran Ağaoğlu, Eylül ayında 520 konuttan oluşan Bahçelievlerde'ki ikinci projesine start verecek. Ağaoğlu, ayrıca 650 konutluk Bahçeşehir ve yaklaşık bin konutluk Ağazağa Kentsel Dönüşüm projesine de bu yıl içinde başlayacak. Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, krizde ev alınmaz psikolojisini kırdıklarını belirterek, "İnsanlara 3 bin - 5 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı yarattık. Finans sektörüne alternatif bir ürün sunduk. Bizi örnek alan diğer firmalar da ciddi satış başarıları yakaladılar. Kriz ortamında konut talebi yeniden alıma dönüşmüş oldu" dedi.

SEYRANTEPE'YE BAKMIYORUZ
27 Temmuz'daki Seyrantepe Spor Kompleksi ihalesiyle kesinlikle ilgilenmeyeceklerini de belirten Ağaoğlu, şu bilgiyi verdi: "Çünkü biz orada daha önce Eren Talu ile görüşmeler yaparak belli bir noktaya gelmiştik. Ama maalesef olay çarpıtılarak başka yönlerre taşındı. Eren Talu'nun inşaatı devam ettirebilmek için  TOKİ  kefaletinde Halk Bankası'ndan alacağı kredinin bemim bankaya baskım sonucu verilmediği yazıldı. Bu heberler sonrasında bizim bu projeyle ilgilenmemiz hem bizim marka değerimize, hem TOKİ'ye, hem de Galatasaray camiasına zarar verir. Şartname alıp incelemedik bile. Bu konudaki kararımız kesin ve net."

TARKAN'LA GENÇLERE TÜRK SANAT MÜZİĞİNİ SEVDİRECEK
TÜRK sanat müziğini çok sevdiğini belirten Ağaoğlu, Tarkan'la birlikte gençlere Türk sanat müziğini sevdirmek için bir proje gerçekleştireceklerini söyledi. Ali Ağaoğlu, Tarkan'ın söyleyeceği şarkılarla bunu yapacaklarınıi anlatarak, "Tarkan'ın sesi Türk sanat müziğine inanılmaz şekilde yatkın ve müziğe Türk sanat müziği ile başlamış bir isim. Tarkanın da bu konuda istekli olduğunu biliyorum. Bu konuda maddi ve manevi olarak her türlü katkıyı yapacağım. Bu projeye açık çek veriyorum" diye konuştu. Ali Ağaoğlu, ünlü şarkıcının kendisinin yanı sıra annesi, kardeşi için de Ataşehir My World projesinden daire aldığını söyledi.
Sabah


Geri Dön