29 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu: Felsemiz projelerimizi alana kazandırmak!

Ali Ağaoğlu: Felsemiz projelerimizi alana kazandırmak!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Bakırköy'de inşa ettiği Bakırköy 46 projesi ile ilgili konuştu. Ali Ağaoğlu, proje ile ilgili 'Felsemiz projelerimizi alana kazandırmak' dedi...



Bakırköy 46 ile bağlantı yolları ve merkezi lokasyonlara kolay ulaşım imkanı Ağaoğlu merakla beklenen Bakırköy 46 projesini 5 Temmuz Cuma günü proje tanıtım ofisinde düzenlediği bir basın toplantısı ile tanıttı. Veliefendi Hipodromunun karşısında 45.500 metrekarelik arazi üzerinde yükselen projenin yüzde 81 gibi önemli bir bölümü yeşil alandan oluşurken projenin tam ortasında 3.300 m2'lik dev bir de gölet ve kumsal bulunuyor. Şehrin kalbinde yeşil ve mavinin iç içe olduğu bir yaşam sunan Bakırköy 46 projesinde, yükseklikleri 22 kattan oluşacak 5 blokta 1.215 adet konut ve 3 blokta 12 adet villa olmak üzere toplamda 1.227 adet konut bulunuyor. 


PROJE ile ilgili bilgi veren Ali Ağaoğlu, "çevreci bir yaklaşım ile geliştirdiğimiz proje ile Bakırköy'de şehrin tam ortasında nefes alan bir proje hayata geçiriyoruz. Bu proje sunduğu nitelikli özellikleriyle şehrin merkezinde kentsel dönüşümün adına da iyi bir örnek teşkil ediyor. 

Bakırköy İstanbulumuzun en köklü semtlerinden birisi. Bakırköy 46 projesi ile bölgedeki atıl bir alanı yeniden kazandırarak Bakırköy'ün güzelliğine yakışan bir proje sunmuş olacağız."dedi. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı ise: "Burada 6 tane fabrika vardı. Biz burayı arsa sahipleriyle anlaşarak kısmen kat karşılığı, kısmen para karşılığı anlaşarak satın aldık ve bu projeyi geliştirdik. Proje 1227 daireden oluşuyor. Hedefimiz yatırımcıya değil bu bölgede oturmayı arzu eden Bakırköylüye daire satmak. Projede 5 blok yer alıyor, 9 tip daire seçeneği bulunuyor. 1+0'dan 7+1'e kadar 9 çeşit daire tipi bulunuyor. 

5. kattan itibaren daireler net bir şekilde deniz görüyor. Projede yüzme havuzu ve rekreasyon alanları gibi soysal amaçlı mekanlar var. Havuzun kenarında güneşlenmek isteyenler için bir kumsal bölümü oluşturduk." dedi. 

ALI AGA0GLU: "ŞİRKET OLARAK FELSEFEMİZ ALANA KAZANDIRMAK BAKIRKÖY 46'DA büyük daire almayana stüdyo daire satışı yapılmıyor. Amaç, Bakırköy 46'dan daire alanların ebeveynleri ile birlikte burada ikamet etmesini sağlamak. Konu hakkında açıklama yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı şunlan dile getirdi: "Ana hedefimiz çünkü yatırımdan çok, komşuluk ilişkilerine önem veren , Bakırköy ile geçmişi olan ailelere hitap etmektir. Bu anlamda 2. el oluşmasından çok, burada kullanıcıya satma hedefimiz var. Bunun birde sosyal boyutu var. Sitenin içinde torunlarla çocuklarla sitede bir arada olabilecekleri onlara aynı zamanda 5 yıldızlı otelin hizmetini alabilecekleri stüdyo dairelerden oluşan rezidans bölümü yaptık. Fakat sitede dairesi olmayan ailelere bu stüdyo daireleri satmıyoruz. Yani sitede dairesi olan, ebeveynleri için daire almak isteyenlere bu satışı gerçekleştiriyoruz." AĞAOĞLU Baluköy 46'da m2 fiyatlan 9 bin TL ile 11 bin TL arasında değişiyor. Diğer projelerle karşılaştırıldığında Bakırköy 46'da metrekare fiyatlarının oldukça uygun olduğu görülüyor. Metrekare fiyatları ile ilgili açıklamada bulunan Ali Ağaoğlu: "Bölgeye baktığımız zaman biz bölge ortalamasının çok altında bir rakamla satışa çıktık. Bölgedeki fiyatlar 15 bin 20 bin TL aralığındayken biz ortalama 9 bin 500 TL fırsat fiyatları İle satışa çıktık. Şirket olarak felsefemiz alana kazandırmaktır. Proje bittiğinde m2 fiyatlannm 15 bin TL'nin üzerine rahatlıkla çıkacağını düşünüyorum" dedi. 

Atatürk Havaalanı 10,6 km MERKEZİ bir lokasyonda yer alan Bakırköy 46, çevresinde yer alan alışveriş merkezleri, önemli ulaşım aksları, sosyal ve sportif faaliyet alanlarına yakınlığı ile farklılaşıyor. Villa ve rezidanslardan oluşan projedeki konutlarda geniş metrekareli teraslar yer alıyor. Projenin tam ortasında bulunan 3.300 m2'lik dev göletin etrafını kaplayan kumsalı ile Bakırköy 46 şehrin merkezinde plaj keyfi sunuyor. 

Proje bulunduğu lokasyon itibariyle de ulaşım açısından son derece zengin olanaklar sunuyor. Atatürk Havaalanı, E-5 ve deniz otobüsüne çok yakın mesafede olan proje sahile de çok yakın olması sebebiyle eşsiz bir deniz manzarasına sahip. Projenin 28.156 m2 gibi önemli bir bölümü rekreasyon alanı olarak değerlendiriüyor. 


Star


Geri Dön