25 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu İzmit'te arsa arıyor!

Ali Ağaoğlu İzmit'te arsa arıyor!

Dev inşaat projeleri ve ultra lüks yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu İzmit'te arazi baktı. Arazi arayışı akıllara "Ağaoğlu İzmit'te konut projesine mi başlayacak" sorusunu getirdi...



Zenginliğin simgesi lüks konut projeleri, milyonlarca dolar yatırdığı lüks arabaları ve kendi oynadığı reklam filmleriyle Türkiye'nin en renkli simalarından biri olan Ali Ağaoğlu İzmit'te ortaya çıktı. Ünlü müteahhit 500 bin avro değerindeki Bentley marka aracıyla İzmit'e gelerek arazi baktı. 


KONUT MU YAPACAK? 

Ali Ağaoğlu, Umuttepe'ye çıkan yol üzerinde, kent mezarlığının hemen karşısında incelemelerde bulundu. Sekbanlı Köyü civarında da arazi bakan Ali Ağaoğlu'nun bu ani ziyareti kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Bentley marka otomobiliyle bütün gün bu bölgede dolaşan Ali Ağaoğlu'nun İzmit'te yeni bir konut projesine başlayacağı iddiası ortaya atıldı. 


FUAR SÖYLENTİSİ VARDI

Ünlü müteahhidin adı daha önce de Kocaeli Fuarı'nı satın alacağı yönündeki iddialarla gündeme gelmişti. Hatta bu konuyla ilgili olarak MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan meclise soru önergesi vermişti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da bundan iki yıl önce yaptığı açıklamada Ali Ağaoğlu'nu kentimizde yatırım yapmaya davet etmişti.


Bizim Kocaeli


Geri Dön