28 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu Sinan Çetin'in evindeki galaya katıldı!

Ali Ağaoğlu Sinan Çetin'in evindeki galaya katıldı!

Sinan Çetin yeni filmi 'Çanakkale Çocukları'nın galasını Durusu'daki evinde yaptı. Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu; helikopterle gelerek evin yanındaki boş arsaya iniş yaptı...



Yönetmen Sinan Çetin, hikayesini de yazıp yönettiği, bugün vizyona girecek olan 'Çanakkale Çocukları' filminin galasını Çatalca'daki evinde yaptı. Çanakkale Savaşı'na farklı bir pencereden bakan yapımın galasına; filmin oyuncuları Rebekka Haas, Haluk Bilginer, Yavuz Bingöl, Demir Demirkan ve Wilma Elles'le birlikte, Demirkan'ın sevgilisi Sertab Erener ve Nil Karaibrahimgil de katıldı. İşadamı Ali Ağaoğlu da, şirketinin reklam filmlerinin yönetmeni olan Çetin'i yalnız bırakmadı. Galaya helikopteriyle gelen Ağaoğlu, "Ben filmi çok beğendim. Farklı bir bakış açısıyla yaklaşılmış. Savaşa karşıyız" dedi. 


BİZİ YANLIŞ ANLAMAYIN 

Evlatları farklı cephelerde savaşan bir annenin dramını anlatan filmi 3.5 yılda tamamladığını açıklayan Sinan Çetin, gecede şunları söyledi: "Tarihçiler bizi yanlış anlamasın. Biz 'Çanakkale Savaşı'nda cephede böyle bir kadın vardı' demiyoruz. Tarihte de böyle bir şey yazmıyor. Bu bizim hikayemiz. Eleştiriler gelecektir ama içimize sindi. Bütün anneler savaş meydanlarına gidip çocuklarını alırsa, ortada savaş falan kalmaz." 


EVLATLAR DA SAĞ OLSUN 

Çetin, 'Evlatlar da Sağ Olsun' sloganıyla gösterime girecek filmin savaş sahnelerini de evinin bahçesine kurduğu platoda gerçekleştirdi. Filmde; Haluk Bilginer, bürokrat 'Kasım'ı, Yavuz Bingöl 'Teğmen'i, Oktay Kaynarca 'Yüzbaşı'yı, Demir Demirkan ise nişancı 'Karagöz'ü canlandırıyor. 


NEDEN YAPTI ANLAMADIM!

Oyuncu Wilma Elles, galaya sevgilisi Kerem Göğüş'le birlikte katıldı. Geçtiğimiz günlerde eski nişanlısı Burcu Özcan'ın "Wilma ile reklam için birlikte" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Göğüş şöyle konuştu: "Ben Burcu'dan ayrıldıktan sonra Wilma ile sevgili oldum. Bu iddiayı niye ortaya attı hiç bilmiyorum."


SİNAN BENİ İKİ SENEDE İKNA ETTİ

Filmde evlatları düşman cephelerde savaşan bir anneyi canlandıran Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas; başta filmde oynamak istemediğini belirterek şunları söyledi: "Bu ilk oyunculuk deneyimim. Sinan iki sene beni ikna etmeye çalıştı. Ben ona oyunculuğun dışında destek olmak istemiştim. Fakat sonra filmin konusuna, amacına hakim olunca kabul ettim. Çok güzel bir film oldu."



Sabah/Yüksel Yavuz


Geri Dön