25 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.




22 yaşında olduğunu iddia eden Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lansmanında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile alakalı çarpıcı yorumlar yaptı.


Gidenin arkasından konuşulmaz, gömün!

Kadir Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." diye konuşan Ağaoğlu, “Bizim memlekette bir laf vardır, ‘Gidenin arkasından konuşulmaz gömün…" dedi. Bürokrasinin çok ağır işlediğini belirten Ali Ağaoğlu, “Ben 54 doğumluyum, 50 senedir iş hayatındayım. Bürokrasinin bu kadar iş yapmadığı ve ağır gittiği bir dönem yaşamadım. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da söylüyor. Özellikle belediyelerde bırakın başkanı zabıta bile yolda yürürken dünyaları ben yarattım havalarında” dedi.


Belediyeler halktan koptu

Belediyelerin farklı şeyler peşinde koştuğunu belirten Ağaoğlu, “Belediyeler halktan koptu. Herkes farklı şeyler peşinde koşturuyor. Hükümet de bunun farkında ve gereğini yapıyor” şeklinde konuştu.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön