26 / 04 / 2024

Ali Ağoğlu'ndan Ampute Milli Futbol Takımı'na büyük jest!

Ali Ağoğlu'ndan Ampute Milli Futbol Takımı'na büyük jest!

Ali Ağaoğlu, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına Çekmeköy Park projesinde daire hediye etti. 



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'ndan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına büyük jest yaptı. Ağaoğlu geçtiğimiz Pazartesi günü (9 Ekim 2017) EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltereyi 2-1 yenerek şampiyon olan Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına yeni ve son projesi olan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinden daire hediye etti. 


Ağaoğlu olarak her zaman başarıyı ödüllendirdiklerinin altını çizen Ali Ağaoğlu, "Özellikle amatör spor dallarında uluslararası başarılara imza atan sporcularımıza sahip çıktık. Onlar ki, sınırlı imkânlarla ve tırnaklarıyla kazıyarak şampiyonluklara ulaştılar. Ağaoğlu olarak engelli dostu bina yapma duyarlılığımız zaten vardı. Bundan böyle iki katına çıkaracağız. Çekmeköy’de yapımına başladığımız sitede bu duyarlılığımızı yansıtacağız." şeklinde konuştu. 

 

Ali Ağoğlu ndan Ampute Milli Futbol Takımı na büyük jest!


Birliğe, beraberliğe ve dayanışmaya en fazla ihtiyacımız olan dönem

Ağaoğlu, Türkiye'nin özellikle şu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Türkiye‘nin iç ve dış düşmanlarla boğuştuğu, en fazla birliğe, beraberliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğu bir dönemde o dağ gibi yürekleriyle, katıksız ve karşılıksız vatan sevgileriyle bu ülke insanlarını bir yumruk gibi birleştirdiler." dedi. 


Ampute Milli Takım oyuncularından Ağaoğlu'na alkış

Türkiye Ampute Milli Futbol Takımı oyuncuları ile telefon görüşmesi yapan Ali Ağaoğlu, bütün oyuncuların aslan gibi bir yüreğe sahip olduklarını söyledi. Ağaoğlu, "Ağaoğlu Grubu olarak bunu bir görev saydık bu yüzden bu evler size ananınızın ak sütü gibi helaldir. Mutlu ve huzurlu bir şekilde oturun." dedi. Ağaoğlu'nun bu jestine Ampute Milli Takım oyuncuları alkışlıklarla karşılık verdi..

 
 

Çekmeköy Park projesinin detayları için tıklayın

 


Geri Dön