26 / 04 / 2024

Ali Güvenç E.R.E.F 2013'te mütekabiliyet hakkında bilgi verecek!

Ali Güvenç E.R.E.F 2013'te mütekabiliyet hakkında bilgi verecek!

Türkiye’nin ‘Onur Ülke’ olarak davetli olduğu E.R.E.F. ( Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı) projesi kapsamında 28 Haziran 2013 tarihinde, ‘Onur ÜlkeTürkiye”ye özel bir konferans düzenlenecek.




Kuzey Irak Yerel Yönetimi Sanayi Bakanı  Sayın Sinan Çelebi’nin de konuşmacı olarak bulunacağı konferansda, Türkiye’den katılım yapacak konuşmacılardan GHD (Gayrimenkul Hukuku Derneği) Başkanı  Av. Ali Güvenç KİRAZ, Türkiye'de gayrimenkul hukukunun esasları, gayrimenkul edinimi, tapunun güvence altına alınması, mütekabiliyet hukuku ve gayrimenkul edinmede yeni kanunların etkisi gibi konular hakkında hukuki yönden yabancı yatırımcıları bilgilendirecek.


ARI Fuarcılık'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, Türkiye’den REIA (Uluslar arası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği),GHD (Gayrimenkul Hukuku Derneği) ve İNDER(İstanbul İnşaatçılar Derneği) gibi derneklerin de desteklediği, E.R.E.F (Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı) 27- 30 Haziran 2013 tarihinde, Kuzey Irak’ın başkenti Erbil’de, Erbil International Fair Ground’ta  ( Erbil Uluslararası Fuar Alanı) gerçekleşecektir.


Av. Ali Güvenç KİRAZ

1976 senesinde İstanbul’da doğmuştur. 1999 senesinde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuş, 2003 senesinde kendi Hukuk Bürosu'nu  kurmuştur. Gayrimenkul Hukuku, İş Hukuku ve Ticaret Hukuku alanlarında uzmanlaşmıştır. Gayrimenkul Hukuku Derneği Kurucu Başkanı, GYİAD(Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği) Genel Sekreteri, GİSP(Gayrimenkul İçin Strateji Platformu) üyesi,Galatasaray Spor Kulübü kongre üyesi olmakla beraber GS Business Club kurucu üyesi ve 1905 GSYİAD(Galasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği) üyesidir.


Geri Dön