19 / 04 / 2024

Kerem Bilge E.R.E.F 2013'te yatırımcıları bilgilendirecek!

Kerem Bilge E.R.E.F 2013'te yatırımcıları bilgilendirecek!

REIA (Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği) Başkanı Kerem Bilge, E.R.E.F 2013'te, Türkiye gayrimenkul sektörü ve fırsatları hakkında yatırımcıları bilgilendirecek. Kerem Bilge E.R.E.F 2013'te yatırımcıları bilgilendirecek




ARI Fuarcılık'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı, Türkiye’den REIA (Uluslar arası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği),GHD (Gayrimenkul Hukuku Derneği) ve İNDER(İstanbul İnşaatçılar gibi derneklerin de desteklediği, E.R.E.F (Erbil Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı) bünyesinde, 28 Haziran 2013 tarihinde,  ‘Onur ÜlkeTürkiye”ye özel bir konferans düzenlenecek. Kuzey Irak Yerel Yönetimi Sanayi Bakanı  Sayın Sinan Çelebi’nin konuşmacı olacarak bulunacağı konferansta, Türkiye’den katılım yapacak konuşmacılardan REIA derneği başkanı Sayın Kerem Bilge de, Türkiye gayrimenkul sektörü, kentsel dönüşüm, Türkiye’de gayrimenkul yatırım fırsatları, mütekabiliyet yasası ve uygulamaları hakkında yabancı yatırımcıları bilgilendirecek.


Kerem BİLGE – Özgeçmiş

1975  Ankara  doğumlu olan Kerem BİLGE, İnşaat Yüksek Mühendisidir. Konut ve Ticari Gayrimenkul yatırımları konularında uzmanlaşmış olup, Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği ve Yükseliş Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. şirketi yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.



Geri Dön