23 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?

Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte 21 Şubat 2022 gümüş fiyatları...



Altından sonra en çok yatırım yapılan enstrümanlarından biri olan gümüşe talep gün geçtikçe artıyor. Pandemi süreci ile gündemde çok sık yer alan gümüş yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Gümüş de altın gibi dalgalanmalar yaşasa da uzun vadede yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor.

Yatırımcılar dikkat! Gümüş düşüşe geçti, sert dalga mı geliyor?

Altın ve dolar kadar yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başaran gümüş yatırım aracı olarak önemli bir yere sahip. Son zamanlarda yatırımcısına kazandıran gümüş yeni haftaya düşüşle başladı. Geçen hafta kapanışı 10,767 liradan yapan gümüşün gramı bu hafta güne düşüşle baladı. Peki  gümüşün gramı bugün kaç lira?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön