26 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi! Yatırımcılar dikkat! Gümüş ne kadar oldu?

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi! Yatırımcılar dikkat! Gümüş ne kadar oldu?

Gümüş fiyatları haftaya düşüşle başlarken bugün ibreyi yukarı çevirdi. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. Peki bugün gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç TL? İşte 5 Temmuz 2022...



Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta 10 TL seviyelerine kadar düştü.. Bu hafta ise 11 TL bandında işlem gören gümüş fiyatları  altın fiyatlarının hareketlenmesi ile yükselmeye başladı.

Gümüş fiyatları Rusya Ukrayna Savaşı ile birlikte rekor seviyelere ulaştı.  Savaşın etkisi ile altın ve gümüş gibi fiziksel değerli metallere talep yükseldi. Artan talebin etkisi gümüş fiyatlarını yükseltti.  Zirve seviyelerine ulaşan gümüş fiyatları uzun bir aradan sonra  tekrar 11 TL seviyelerine düştü.  Rekor düşüşlere imza atan gümüş fiyatları  yatırımcılarını üzdü.

Peki bugün gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş fiyatlarında son dakika? 5 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön