25 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüşe yatırım yapan kazanacak vakti var bekleyin!

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüşe yatırım yapan kazanacak vakti var bekleyin!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorusunun cevabını merak ediyor. Peki gümüş bugün kaç lira oldu? Gümüş yatırımcıları ne zaman kazanacak? İşte son dakika gelişmeler...



Gümüş piyasasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşün hem geçen yıl hem de 2022 yılının ilk ayından itibaren ciddi bir yatırım aracı olarak görüldüğünü vurguladı. Kıymetli bir maden olarak bilinen gümüşün, gümüşün ciddi bir yatırım aracı olarak görüldüğünü vurguladı. Yakın gelecekte daha da değer kazanacağını söyleyen Uzman İslam Memiş, birikimlerinin bir kısmının gümüşte kullanılabileceğini iddia etti.

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüşe yatırım yapan kazanacak vakti var bekleyin!

GÜMÜŞ KAZANDIRACAK SABIRLI OLUN!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni piyasa tahminlerinde Temmuz ayına dikkat çekti. Temmuz ayında hem altın fiyatlarının hem de gümüş fiyatlarının artacağına işaret eden Uzman İslam Memiş, birikimlerini gümüş ve altın piyasasında değerlendirmek isteyen yatırımcıların ve potansiyel yatırımcıların Temmuz ayına kadar sabırlı olması gerektiğini söyledi.

Peki gümüş bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön