24 / 04 / 2024

Yatırımcılar acil bakmanız gerekiyor! Gümüşte bunu yapan kazanacak! Uzman isim peş peşe açıkladı

Yatırımcılar acil bakmanız gerekiyor! Gümüşte bunu yapan kazanacak! Uzman isim peş peşe açıkladı

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor. Gümüşte bunu yapan kazanacak. Konu ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten peş peşe açıklamalar geldi. 



Gümüş fiyatları, son dakika gelişmeler yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüş hız kesmeden devam ediyor.

Majör merkez bankalarının faiz artırımına yönelik adımları, gümüş fiyatları üzerinde baskı oluştururken; diğer taraftan küresel resesyon riskinin artması da endüstriyel malzeme olarak kullanılan gümüş üzerinde etkili oluyor.

Yatırımcılar acil bakmanız gerekiyor! Gümüşte bunu yapan kazanacak! Uzman isim peş peşe açıkladı

Küresel piyasalar, geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi ve çekirdek enflasyonun 40 yılın zirvesine tırmandı. Veri sonrası ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyondaki yükselişin önüne geçebilmek için faiz artımlarında hızlanabileceği beklentisi etkili olmuştu. Bu durum gümüş ve altın gibi kıymetli metallerin değer kaybetmesine neden oldu.

Öte yandan yatırımcılar ise  gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini, gümüş yatırımınında ne zaman kazanç sağlayacaklarını merak ediyor. Konu ile ilgili İslam Memiş peş peşe açıklama yaptı. İşte İslam Memiş yorumu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön