19 / 04 / 2024

Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi! Gümüşte bayram havası! Son dakika gümüş fiyatları...

Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi! Gümüşte bayram havası! Son dakika gümüş fiyatları...

Son günlerde dip seviyelere kadar düşen gümüşte bugün bayram havası var, gümüş fiyatları yükseliyor. Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...



Gümüş fiyatları son günlerde dip seviyelere kadar geriledi. 12 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş, bir anda düşmeye başladı. FED'in faiz kararı ve enflasyonu düşürene kadar faiz artırmaya devam edeceği yönünde gelen açıklamalar değerli metaller üzerinde baskıya neden oluyor. Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi. Gümüşte bugün bayram havası var. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön