27 / 04 / 2024

gümüş fiyatı bugün

gümüş fiyatı bugün

Ekim ayının gelmesi ile altın ve gümüş fiyatları hızla yükselmeye başladı. Gram altın 1.000 TL sınırını geçerken gümüş fiyatları bir günde yüzde 9 değer kazandı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi? İşte son dakika gümüş alış satış fiyatları 6 Ekim 2022..

Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi! Gümüşte bayram havası! Son dakika gümüş fiyatları...

Son günlerde dip seviyelere kadar düşen gümüşte bugün bayram havası var, gümüş fiyatları yükseliyor. Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatlarında büyük yıkım başladı! Yerle bir oldu! Elinde bir gram gümüşü olan bile hemen baksın!

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar geriledi. Yeni haftaya büyük yıkımla başlayan gümüş fiyatları resmen yerle bir oldu. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Haziran 2022...

Gümüş fiyatlarının yönü belli oldu! Gümüş yatırımcıları dikkat son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta dalgalı seyir izlerken bugün güne düşüşle başladı. Gümüşe yatırım yapan yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? 13 Haziran 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş yatırımcıları heyecanla bekliyor! Gümüş 13 liraya doğru tırmanıyor!

Gümüş fiyatları, doların etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,20 dolara kadar yükseldi. Gümüşün gram fiyatı ise 13 liraya doğru tırmanışta. İşte gümüşte son dakika gelişmeler..

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düştü! Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüş, altın fiyatlarının yükselişi ile değer kazanırken bugün sert düştü. 12 lira seviyelerine kadar yükselen gümüş bugün 11 lira seviyelerinde işlem görüyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç TL? İşte gümüşte son dakika 31 Mayıs 2022...

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Brent petrol İsrail-Filistin çatışmasının etkisiyle yön arayışında! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu?

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 91 dolara kadar yükselirken günü 90,89 seviyesinde kapattı. Brent petrolün varil fiyatı bugün geriledi. Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 16 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Brent petrol zirveden döndü! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Cuma gününü 86,24 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varili bugün zirveden döndü. Peki Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 8 Temmuz Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı 

Brent petrolün varil fiyatı dün 76,60 dolara kadar yükselirken, günü 74,65 dolardan tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Güncel brent petrol fiyatı ne oldu? 4 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? 

Güncel Euro/TL kuru fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere euro alım ve satımı yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki Euro/TL kaç lira? 24 Haziran Cumartesi euro kaç TL? Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar?

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

18 TL'ye yükselen gümüşün geleceği rekor belli oldu! Altının efendisi İslam Memiş tarih verdi!

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye yükseldi. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rekor rakamı açıklayarak tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş taş üstünde taş bırakmayacak! Gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu! Bakmayan bin pişman olacak

Gümüş fiyatları bugün 18 TL'ye kadar yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gümüşün füze gibi fırlayacağı asıl tarih belli oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tarihi açıkladı. Bakmayan çok pişman olacak.

Benzin, motorin, LPG litre fiyatı bugün kaç TL? Akaryakıtta deprem! Sürücüler hemen Total, Opet, PO fiyatlarına bakın!

Araç sahipleri 'Benzin, motorin, LPG litre fiyatı bugün kaç TL?' sorusunun yanıtını her gün araştırıyor Peki benzin, motorin, LPG litre fiyatı bugün kaç TL? Akaryakıtta deprem! Sürücüler hemen Total, Opet, PO fiyatlarına bakın!

Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı

1 Şubat Çarşamba günü gümüşün fiyatı araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın! Gümüş gram fiyatı ne kadar? 1 Şubat Çarşamba gümüş fiyatı.

gümüş fiyatı bugün Haberi

gümüş fiyatı bugün

Gümüş fiyatları, Ekim ayının gelmesi ile rekor rakamlara ulaştı. Gümüş almak isteyenler veya gümüşe yatırım yapıp gümüşün yükselmesini bekleyen yatırımcılar gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.

Gümüş fiyatları geçtiğimiz gün yüzde 9 değer kazandı. Bu durum gümüş yatırımcılarının yüzünü güldürürüken gümüş fiyatlarının ne kadarolacağı merak edilen konular arasında yer alıyor.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? İşte tüm merak edilenler haberimizde..

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 6 EKİM 2022

Yatırımcılar gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? sorularının yanıtlarını merak ediyor. Gümüş ons fiyatı bugün 20,78 dolar, gümüş alış fiyatı 12,37 TL, satış fiyatı ise 12,85 TL seviyesinden...