25 / 04 / 2024

Ali Güvenç Kiraz kimdir?

Ali Güvenç Kiraz kimdir?

2003 senesinde AGK HUKUK BÜROSU’nu Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz kimdir? Ali Güvenç Kiraz'ın yeni çıkardığı kitap hangisidir? İşte Ali Güvenç Kiraz'ın biyografisi...



Ali Güvenç Kiraz kimdir?

Ali Güvenç Kiraz, 1976 yılı İstanbul doğumlu. 1999 senesinde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Ali Güvenç Kiraz'ın A'dan Z'ye kentsel dönüşüm kitabı çıktı.


Ali Güvenç Kiraz, 2003 senesinde AGK HUKUK BÜROSU’nu kurdu. Gayrimenkul Hukuku, İş Hukuku ve Ticaret Hukuku alanlarında uzmanlaşan  Ali Güvenç Kiraz, Gayrimenkul Hukuku Derneği Kurucu Başkanı, SODEV (Sosyal Demokrasi Vakfı) Yönetim Kurulu üyesi, GYİAD(Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği) üyesi, Galatasaray Spor Kulübü kongre üyesi, Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) üyesi ve 1905 GSYİAD(Galasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği) üyesidir.


Ali Güvenç Kiraz yeni çıkardığı A'dan Z'ye kentsel dönüşüm kitabı ile ilgili açıklamayı şu şekilde yaptı:


6306 sayılı yasa çıktığı günden bugüne yasa ile ilgili yapılan değişiklikler ve 3 yönetmelik değişikliği bu süreci yönetenlerde, bu konuda karar verme aşamasında bulunan vatandaşlarda ve uygulamayı yapacak olan müteahhitlerde ciddi tereddütler oluşmasına neden oldu.

 

A’DAN Z’YE KENTSEL DÖNÜŞÜM   tüm yönetmelik değişikliklerini de dikkate alarak ve uygulamada kullanılan tüm formlar ve dilekçeleri de içeren bir kaynak kitap niteliğindedir.

 

A’DAN Z’YE KENTSEL DÖNÜŞÜM tamamen pratiğe yönelik olarak hazırlanmış bir kitap olup kitabın içeriği tüm vatandaşlarımız tarafından kolayca anlaşılabilir bir nitelik arz etmektedir. 

 

Kentsel dönüşüm konusunda kafasında tereddütler içeren, süreci nasıl yapacağını ve yöneteceğini bilmek isteyen tüm vatandaşlarımız ve uygulamada yer alanlar için önemli bir kaynak olacaktır.

 

A’DAN Z’YE KENTSEL DÖNÜŞÜM kitabı Türkiye’de kentsel dönüşüm modelini en iyi uygulamış olan Eski  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın ile Kentsel dönüşüm konusunda ilk günden bugüne vatandaşları doğru bilgilendirme mücadelesini hiç bırakmayan gazeteci-yazar Yavuz Karaman’a ithaf edilmiştir.

 

Kitap halihazırda D&R başta olmak üzere kitapçılarda ve internet üzerinden kitap satışı yapılan kitap sitelerinde satılmaktadır.

 

Bilgilerinize saygılarımla

Av.Ali Güvenç KİRAZ


Ali Güvenç Kiraz'ın A'dan Z'ye kentsel dönüşüm kitabı çıktı!
Ali Güvenç Kiraz kentsel dönüşümden önce yapılması gerekenleri yazdı!



Geri Dön