18 / 04 / 2024

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde Türkiye modeli yarattık!

Ali Kılıç: Kentsel dönüşümde Türkiye modeli yarattık!

Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye Başkanı Kılıç, kentsel dönüşümde bir Türkiye modeli yarattıklarını belirtti.



Maltepe Belediye Meclisi, Nisan Ayı 3. oturumu dün yapıldı. Maltepe Belediyesi’nin 2016 yılı faaliyet raporunun oy çokluğuyla kabul edildiği toplantıda Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediyenin faaliyetlerine ilişkin bir sunum yaptı. “


Ada bazlı yerinde dönüşüm modeli” ile kentsel dönüşümde bir Türkiye modeli yarattıklarını belirten Kılıç; “40 yıldır kangren haline gelen Gülsuyu ve Gülensu’nun imar sorununu çözüme kavuşturduk. Bu anlamda Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinin 1/5000’lik imar planlarının İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul eden meclis üyelerine ve İBB Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür ederim” dedi. 


Hoşgörü kültürü kazandırdık Park ve Bahçeler’den Fen İşlerine, Kültür’den Kadın, Aile ve Engelli hizmetlerine kadar pek çok alanda yaptıkları hizmetlere de değinen Kılıç; “Belediyecilik sadece çöp toplamak, asfalt dökmek, çiçek dikmek demek değildir. Sosyal demokrat ve insan odaklı belediyeciliğin gereği olarak insana dokunan projelere çalışmalara imza attığımız için gururluyum. Farklı düşüncelerde olsak bile bu kent için bir araya gelme anlayışımız sayesinde, hoş görü kültürü tüm Maltepelilere rahat ve huzurlu bir kent armağan etti. Maltepe’deki tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederim” diye konuştu.



Gazetem İstanbul



Geri Dön