25 / 04 / 2024

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara'nın Levent'i!

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara'nın Levent'i!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, "Çukurambar aslında Ankara'nın Levent'i Maslak'ı olma özelliğine sahip, bu yönüyle öne çıkıyor. Burası ucu açık, her şeyin plansız yapıldığı, herkesin dikey ve yatay gidebileceği bir yer değil." dedi.




Cubes  Ankara  projesinin otel bölümü için Marriott International ile anlaşmaya varıldı. İmza töreni bugün Marriott Şişli'de gerçekleşti. Toplantıya Nuhoğlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Kaan Nuhoğlu, Dalgıç GY Yönetim Kurulu Başkanı Durul Dalgıç, Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, Marriott International Türkiye İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Poğda Demircan ve Lejant Proje Yönetim Kurulu Başkanı Arif Balaban katıldı.

 

Ali Nuhoğlu: Çukurambar Ankara nın Levent i!


Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, toplantıda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın "Bu Çukurambar bölgesindeki binalar Allah rahmet eylesin. Öldüler, ölecekler. Trafik probleminden. Yol yok, çok yoğun. Göreceksiniz, oradaki ofisler yavaş yavaş boşalacak." açıklamasına değindi.


 

Ali Nuhoğlu, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın imar yoğunluklarıyla ilgili hassasiyeti çok doğru. Planlama yapmadan bölge lokasyan özellikleri, kentin tarihsel dokusu ve geçmişi hesaba katılmadan yapılan işler kentler için sıkıntı yaratıyor. Çukurambar aslında Ankara'nın Levent'i Maslak'ı olma özelliğine sahip, bu yönüyle öne çıkıyor. Bu, şu demek değil. Ucu açık, her şeyin plansız yapıldığı, herkesin dikey ve yatay gidebileceği bir yer değil. Biz bu projede başkanımızın hassasiyetlerini dikkate aldık." dedi.

 

Dalgıç GY Yönetim Kurulu Başkanı Durul Dalgıç ise konuyla ilgili olarak, "Çok yapmak, yoğun yapmak değerli bir şey değildir, ne kadar çok metrekare çıkartırsak o kadar çok satarız doğru bir şey değildir. Bazen az yapmak da değerlidir." diye konuştu.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön