29 / 03 / 2024

Ali Uğur Akbaş: Çukurova'nın kaderini değiştireceğiz!

Ali Uğur Akbaş: Çukurova'nın kaderini değiştireceğiz!

Çukurova muhtarları ve de Yozgatlılar dernek yönetimiyle bir araya gelen MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş; ' Çukurova ilçemizin kaderini değiştireceğiz ' dedi...



ADANA (ADALET) MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş Çukurova ilçesi 100.Yıl, Belediyeevleri,Huzurevleri mahalle muhtarları ile Yozgatlılar Dayanışma ve yardımlaşma dernek yönetimiyle akşam yemeğinde bir araya gelerek ilçenin sorunlarını dinledi.

 

Belediyeevleri,Huzurevleri ve 100 Yıl mahalle muhtarlarının sorunlarını çok yakından takip ettiğini ifade eden Akbaş şunları söyledi "Öncelikle Huzurevleri mahallesinden başlamak istiyorum. 

Sayın Muhtarımız Mustafa Karaçor ile sayısız görüşmeler yaptık ve fikir alışverişinde bulunduk. 


MHP Çukurova Belediye Başkanı Ali Uğur Akbaş Geçen seçimdeki Huzurevleri mahallesinin nüfusu şimdikine oranla iki katma çıkmış.Bir mahallede nüfus arttıkça mahallenin sorunlarını artar.Bunları çözmek belediyenin asli görevidir.Mevcut belediye yönetimi Huzurevlerine kaç defa geldim siz şahitsiniz.Yaklaşık 6-7 aydır ilçeyi karış karış geziyorum ve hiçbir hizmet alamadıklarını gördüm. Belediyeevleri muhtarımız sayın Yemliha Yücel anlattıklarımın canlı şahitidir.Belediyeevleri mahallesi keza aynı ve tam terk edilmiş bir bölge durumuna düşmüş.Geçtiğimiz hafta bu mahallede yaptığımız toplantıda kentsel dönüşümün detaylarını anlattım.Bir senaryo ile seçimlerin yaklaştığı ve kentsel dönüşümün altına hiç kimsenin imzası olmadığı halde tanıtımına sarova ilçesinin yerleşim olarak en büyük mahallelerinden biri olduğunu söyleyen MHP Çukurova Belediye Başkanı Ali Uğur Akbaş "Bu mahallemiz çok geniş bir alanda olmasına rağmen neden belediyeden yeterli hizmeti alamamış.Saym 100 salonu veya sosyal tesis yok.Muhtarlarımızla sık sık görüşerek mahalle sorunlarını yakından takip edeceğizki neler oluyor bilelim.Bunun için belediyede bir koordinasyon merkezi kurarak mahalle temsilciliği oluşturarak süper bir yerel yönetim dece milyonlar harcadılarmı gördük.Bu harcanan paralar ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızmdır. Halka sormadan bir projeye asla izin vermeyeceğim"dedi. 


MAHALLE MUHTARLARIMIZLA SIK SIK GÖRÜŞECEĞİZ 


100.Yıl semtinin Çukuyıl mahalle muhtarımız Mehmet Yakar ile sorunları paylaşarak yerinde tespit ettik ve çözmek için elimden geleni yapacağıma dair söz verdim.100.yıl mahallesinide gezdim ve parkların hali içler açısı olduğu gibi sakinlerin oturacağı nezih bir cafe,restaurant,spor sunacağız.Tabii bu arada muhtarlarımız sorunlarını bildirerek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak istediğini"belirtti. 


SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ 


Yemekte Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma dernek başkanı Avukat Musa Şahin ve yönetim kurulu ile sohbet eden Akbaş "Bir kentin,bir ilçenin sorunlarını kamoyuna yansıtan ve halkımız yararına çalışmalar,projeler üreten sivil toplum kuruluşlarına çok önem veriyoruz.Çünkü,nasıl ki mahalle muhtarlarımızla koordineli çalışma yapacak isek aynısını sivil toplum kuruluşlarından da isteyeceğiz.Tum sivil toplum kuruluşlarına sorun mevcut belediye kaç defa görüşmüş ve fikirlerini almışlardır ? Bununda burada sizlere sözünü veriyorum gereken önemi biz MHP çatısı altında vereceğiz ve bu dönem 31 Mart itibari ile başkanınız olarak görüşeceğiz"dedi. 


MHP Çukurova Belediye Başkanı Ali Uğur Akbaş verdiği akşam yemeğine Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma dernek başkanı Avukat Musa Şahin ve yönetim kurulu üyelerinden Sami Karaman, Dr.Artı Er,100.Yıl Mahalle muhtarı Mehmet Yakar, Beledievleri mahallesi muhtarı Yemliha Yücel,Huzurevleri mahalle muhtarı Mustafa Karaçor,MHP ilçe başkanı İbrahim Kara,MHP Çukurova Meclis üyesi aday adayları İsmail Gözübatık,Abdulrezzak Karaçor,Osman Andırın katıldı. 


Adalet Gazetesi


Geri Dön