20 / 04 / 2024

Ali Uğur Akbaş: Çukurova'ya Düşler Ülkesi Disneyland'ı inşa edeceğiz!

Ali Uğur Akbaş: Çukurova'ya Düşler Ülkesi Disneyland'ı inşa edeceğiz!

MHP Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, en büyük destekçisi sanatçı eşi Yeliz Yeşilmen ile birlikte projelerin görsel tanıtımını yaptı. Çukurova'ya Düşler Ülkesi Disneyland'ı inşa edeceğiz...



Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, en büyük destekçisi sanatçı eşi Yeliz Yeşilmen ile birlikte projelerin görsel tanıtımını yaptı. Akbaş, "Düşler Ülkesi Disneyland" ile Çukurova'yı cazibe merkezi haline getireceklerini açıkladı.


MHP Çukurova Üçe Belediye M Başkan adayı Ali Uğur Akbaş, Çukurova Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlediği ve yoğun katılım gösterilen toplantı ile Çukurova ilçesi için hazırladıkları projelerin görsel tanıtımını yaptı. Esi Yeliz Yeşilmen'in de destek verdiği toplanuda konuşan Ali Uğur Akbaş, şunları kaydetti: " Kaybolan yılları telafi etmek adına, can alıcı projeler geliştirdik. Artık Çukurova'nın 5 yıl daha geriye gitmeye tahammülü yok. 


Bunun için: Teleferik hattı ile kolay ulaşım*. 'Kentsel Dönüşüm". 'Engelsiz Çukurova', 'Rehabilitasyon Merkezi'. 'Sanal/El işi atelye ve sergi salonları". 'Hayvan misafirhanesi' ve "Düşler Ülkesi Disneyland" gibi önemli projeler hazırladık. Bu projelerle Çukurova'yı cazibe merkezi haline getireceğim. Her zaman halkın yanında ve içinde olacağım. Esil hizmet sunarak gönüllerin başkam olacağım. Sizlerin de destekleriyle altına imza attığımız projelerimiz hayata geçireceğiz." 


ÇOCUKLARA ÖZEL PROJE 


Sivil Toplum örgüden, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın da kauldığı projeleri tek tek anlatan Ali Uğur Akbaş, kendisine destek veren esi Yeliz Yeşilmen'in kadın ve çocukların yararlanacağı "Düşler Ülkesi Disneyland" projesi hazırladığını söyledi. Projesinin sunumunu kendi yapan Yeliz Yeşilmen Akbaş, kadın ve çocukların her türlü yararlanabileceği makam için değil, halk için başkan bu projenin içerisinde lunapark, olacağını söyledi, hakikaten de öyle kadın kahvesi, oyun alanları, piknik olacak." Yeliz Yeşilmen Akbaş, Topalak köyü yakınlarında bulunacak tesisin kendi elektriğini kendinin üreteceğini bildirip, şunları söyledi" Adanalı artık halta sonlarını alış veriş merkezlerine sığınarak geçirmeyeeek. "Düşler Ülkesi Disneyland" da çocuklarıyla verimli zaman geçirecek. Çevre illerden de ziyaretçi ağırlacak tesisimizin çoğu bölümü ücretsiz olacak. Ücretli olan yerler ise her bütçeye hitap edecek şekilde olacaktır. Eşim baştan beri Ali Uğur Akbaş, projeleriyle İlgi şu bilgelere yer verdi" Seyhan Gölü ve civarında yapacağımız Teleferik hattı ile Kabasakal'dan Balcalı'ya 10 dakika da ulaşım imkanı sağlayacağız. Çift gidiş gelişlı vagonlarla hem seyir, hem de ulaşım amaçlı kullanılacak. Ayrıca Seyhan Göîû etrafında bulunan bolgelerdo yapacağımız düzenlemelerle kafeterya, restaurant akvaryumlar, bisiklet, yürüyüş parkurlanyla buralan daha yaşanabilir ve turizme katkı koyacak duruma getireceğiz. Yine gölün iki tarafında butik oteller yaparak çevre iBerden gelenleri ağırlama imkânımız olacak. 


Habertürk Egeli


Geri Dön